Аналитик
Основна назва: Аналитик
Інші назви: Аудиторская фирма "Аналитик"
Сфера діяльності: Послуги: Юридичні послуги, право, адвокатура, консультації
Регіони роботи: Київ, Горлівка
Опис діяльності: Предоставление аудиторских, консалтинговых, юридических услуг.
Інші назви: Аудиторская фирма "Аналитик"
Сфера діяльності: Послуги: Юридичні послуги, право, адвокатура, консультації
Регіони роботи: Київ, Горлівка
Опис діяльності: Предоставление аудиторских, консалтинговых, юридических услуг.
УКРМЕД
Основна назва: УКРМЕД
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт: ukrmed.ua
Основна назва: Гюнсел
Сфера діяльності: Послуги: Транспорт, доставка, логістика, зберігання
Сайт: gunsel.ua
Регіони роботи: Київ, Одеса
Опис діяльності: Грузо и пассажирские перевозки, экспресс доставка почтовых отправлений по всей Украине
Сфера діяльності: Послуги: Транспорт, доставка, логістика, зберігання
Інші назви: ТОВ "МВУ"
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Сайт: www.ppb.com.ua
Регіони роботи: Київ, Чернігів
Опис діяльності: прямые продажи (опт/розница) и поставка напитков и продуктов питания: 1. Пиво компании "Перша Приватна Броварня"; 2. Украинские минеральные воды (поляна, свалява, лужанская и пр.); 3. Минеральные воды Украины (поляна джерельна, карпатская джерельна и т.д.); 4. Продукция компании "Верес".
Інші назви: ТОВ "МВУ"
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Сайт: www.ppb.com.ua
Регіони роботи: Київ, Чернігів
Simply Contact
Основна назва: Simply Contact
Сфера діяльності: Послуги: Зв’язок: телекомунікації, телефонія, мобільний зв'язок, провайдер
Сайт: simplycontact.com.ua
Основна назва: RIA.com
Інші назви: Риа, RIA
Сайт: www.ria.com
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Запоріжжя, Ірпінь, Миколаїв, Полтава, Херсон
Опис діяльності: RIA.com — це українська продуктова IT-компанія. Ми створюємо та розвиваємо маркетплейси довіри: AUTO.RIA, DIM.RIA, AGRO.RIA та RIA.com. Ми будуємо майданчики, де покупці й продавці знаходять одне одного та укладають взаємовигідні угоди. А більше як 400 професіоналів своєї справи створюють для цього безпечні умови й перевіряють, аби все було по правді. Взаємодія як всередині команди, так і з нашими клієнтами й користувачами базується на цінностях, в які ми віримо. Це довіра, розвиток і командність. Саме тому ми так ретельно перевіряємо кожну деталь, постійно вдосконалюємо продукти та...
Інші назви: Риа, RIA
Сайт: www.ria.com
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Запоріжжя, Ірпінь, Миколаїв, Полтава, Херсон
искра
Основна назва: искра
Інші назви: ООО "Искра", ул. Промышленная, 8
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Опис діяльності: Организация вышла из состава «Главкиевгорстрой» 10.10.1990 г., сохранив производствен-ные мощности и собственную базу в г. Киев по ул. Промышленная, 8. строительные и ремонтные работы, разработка проектно-сметной документации Город: Киев
Інші назви: ООО "Искра", ул. Промышленная, 8
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Capital Business Events
Основна назва: Capital Business Events
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт: www.capitalbe.co.uk
Опис діяльності: Консалтинговое агентство. Разработка и проведение тренингов.
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт: www.capitalbe.co.uk
Опис діяльності: Консалтинговое агентство. Разработка и проведение тренингов.
ТОВ "Фрида"
Основна назва: ТОВ "Фрида"
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Опис діяльності: охранная компания