Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України
Основна назва: Одна Така
Інші назви: Odna Taka
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: www.odnataka.com.ua
Опис діяльності: Бутік преміум одягу, у якому ти можеш обрати речі світових-брендів за доступною ціною.
Інші назви: Odna Taka
Інші назви: Гравис мебель на заказ
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Сайт: gravis-kuhni.com.ua
Регіон роботи: Вінниця
Опис діяльності: Компанія Gravis займається проектуванням і виробництвом меблів протягом 13 років. Кухні за індивідуальним проектом - головний напрямок. У нашому портфоліо більше 3000 реалізованих проектів, індивідуальних, красивих і функціональних. Отримуючи досвід у зарубіжних партнерів, використовуючи тільки перевірені і якісні матеріали, ми можемо гарантувати своїм клієнтам комфорт та довговічність меблів.
Інші назви: Гравис мебель на заказ
Інші назви: Студія професійного друку OLDORCS
Сфера діяльності: Послуги: Дизайн, рекламні матеріали
Сайт: oldorcs.com
Регіон роботи: Тернопіль
Опис діяльності: Центр зовнішньої реклами OLDORCS: друкування банерів, друк плакатів, друк візиток, друк флаєрів та інша реклама
Інші назви: Студія професійного друку OLDORCS
Основна назва: NOA
Сфера діяльності: Послуги: Харчування: кафе, ресторани, fast-food
Сайт: noa.ua
Регіон роботи: Львів
Опис діяльності: NOA - місце, де багато живого вогню і смачних страв з особливим східним характером
Сфера діяльності: Послуги: Харчування: кафе, ресторани, fast-food
Сайт: noa.ua
Регіон роботи: Львів
ТОВ Сліпшоп
Основна назва: ТОВ Сліпшоп
Інші назви: Слипшоп, Аскона Україна, ФОП Куценко Ірина, ФОП Куцопят Максим,
Сфера діяльності: Торгівля: Меблі та предмети інтер'єру
Сайт: sleepshop.ua
Опис діяльності: SleepShop – обширная сеть салонов росийских товаров для сна на Украине. В наших салонах представлены не только постельные принадлежности и матрасы для сна, но и большое разнообразие аксессуаров, которые делают ваш сон сладким, а спальню уютной и наполненной теплом и комфортом.
Інші назви: Слипшоп, Аскона Україна, ФОП Куценко Ірина, ФОП Куцопят Максим,
Сфера діяльності: Торгівля: Меблі та предмети інтер'єру
Сайт: sleepshop.ua
Hajus AG
Основна назва: Hajus AG
Сфера діяльності: Торгівля: Обладнання для підприємств
Сайт: www.ich-zapfe.de
Опис діяльності: Торговля пивным оборудованием для розлива и охлаждения пива(Pigmy25m, etc) для баров, пабов и ресторанов, мебель, игрушки, женское белье Weekly-продажа в странах ЕС через маркетплейсы !
Сфера діяльності: Торгівля: Обладнання для підприємств
Сайт: www.ich-zapfe.de