Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України
Sasquatch Digital
Основна назва: Sasquatch Digital
Інші назви: ТОВ САСКВАТЧ ДIДЖIТАЛ
Сайт: www.ssqtch.com
Опис діяльності: Агентство было основано в 2009 году. За ним стоит команда, владеющая полным комплексом digital-инструментов. Ключевое отличие – качество работы и высокая экспертиза в самых различных отраслях: от development и FMCG до ICO и gambling. На сегодня в портфеле агентства — более 150 клиентов из Украины, России, Грузии, Армении, Киргизии, Европы и Америки.
Інші назви: ТОВ САСКВАТЧ ДIДЖIТАЛ
Сайт: www.ssqtch.com
Центрокредит
Основна назва: Центрокредит
Сайт: centro.credit
Опис діяльності: Компания "Центрокредит" предоставляет безопасную финансовую помощь - мгновенный кредит онлайн на карту или наличными с возможностью погашения займа удобным для вас способом.
Сайт: centro.credit
TranslatorsAuction
Основна назва: TranslatorsAuction
Інші назви: Биржа Переводов с Подбором Лучшего Исполнителя по Принципу Аукциона.
Сайт: translatorsauction.com
Опис діяльності: Интернет-платформа TranslatorsAuction предлагает простой поиск квалифицированных переводчиков в любом городе мира! Быстрая регистрация, качественные и недорогие переводы!
Сайт: translatorsauction.com
Сага Глобал
Основна назва: Сага Глобал
Регіон роботи: Харків
Опис діяльності: Фондовые рынки, фондовые биржи , Форекс, бинанс . Консультирование, информирование и развод клиентов на деньги
Регіон роботи: Харків
Тієнс
Основна назва: Тієнс
Інші назви: Тяньши
Регіон роботи: Тернопіль
Опис діяльності: Моя співпраця почалася з дод.доходу. оскільки я працювала на держ.роботі з з/п 1200грн. Саме таку ставку пропонували молодому спеціалісту після вузу, зараз це 2800грн. Не дуже змінилось. На держ.роботі я швидко зрозуміла що потрібен підробіток, знайшла вулечне оголошення , подзвонила і мене покликали на співбесіду. Після співбесіди я пройшла навчання. Чи я щось зрозуміла , ні ! Зрозуміла лиш те, що компанія працює в напрямку Здоров'я . І що мені людині з медичною освітою треба розібратись. Того, що у вузі я вчилась 4р. і на роботі всерівно наново вчилась працювати. Насамперед я розібралась з...
Інші назви: Тяньши
Регіон роботи: Тернопіль
Бизнес-центр Игоревский
Основна назва: Бизнес-центр Игоревский
Інші назви: БЦ Игоревский, Бізнес-Центр Ігорiвський
Сфера діяльності: Торгівля: Нерухомість: продаж та оренда
Сайт: igorevsky.com
Опис діяльності: Бізнес-Центр, що здає офісні приміщення в оренду.
Інші назви: БЦ Игоревский, Бізнес-Центр Ігорiвський
Сфера діяльності: Торгівля: Нерухомість: продаж та оренда
Сайт: igorevsky.com
Опис діяльності: Бізнес-Центр, що здає офісні приміщення в оренду.
ChatYoda
Основна назва: ChatYoda
Інші назви: Inter Events
Сайт: chatyoda.com
Опис діяльності: ФОП Погосов Георгий(Юрий) вакансии:https://www.work.ua/ru/jobs/by-company/417887/
Інші назви: Inter Events
Сайт: chatyoda.com