Пошук відгуків про компанію за сферою діяльності «Торгівля»
AgressoR
Основна назва: AgressoR
Сайт: agressor.com.ua
Опис діяльності: Один з найбільших військторгів України, заснований у 2014 році. У військторзі AgressoR доступний до замовлення: • тактичний одяг • військове взуття • тактичне спорядження • рюкзаки, в тому числі туристичні • спорядження для туризму • все для страйкболу
Сайт: agressor.com.ua
Barbatextile
Основна назва: Barbatextile
Інші назви: Барбатекстиль
Сайт: barbatextile.ua
Регіон роботи: Одеса
Опис діяльності: Компания «Барбатекстиль» работает на текстильном рынке с 2000 года. Главный офис находится в Одессе. Основное направление деятельности: оптовая торговля тканями для производства изделий домашнего текстиля.
Інші назви: Барбатекстиль
Сайт: barbatextile.ua
FESKO merchandising
Основна назва: FESKO merchandising
Інші назви: ФЕСКО мерчендайзинг
Сайт: www.fesko.com.ua
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Львів, Миколаїв, Одеса, Ужгород, Харків, Черкаси
Опис діяльності: Компанія «FESKO merchandising» - лідер у сфері сумісного мерчандайзингу в Україні з 2008 року. Успішно співпрацює з найбільшими виробниками та постачальниками в України та зарубіжжя, понад 16 років.
Інші назви: ФЕСКО мерчендайзинг
Сайт: www.fesko.com.ua
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Львів, Миколаїв, Одеса, Ужгород, Харків, Черкаси
french shop
Основна назва: french shop
Інші назви: french-shop.com.ua
Сайт: french-shop.com.ua
Регіон роботи: Харків
Опис діяльності: Магазин Френч в Харькове отзыв о работе. Этот магазин нон стоп ищет сотрудников на всех сайтах по поиску работы. Ощущается что там текучка и это оказалось правдой. ЗП обещают от 13000 грн, график 4/2 или 3/3. Собеседовать вам прийдется с психологом, которая любит говорить больше о себе и своих достижениях. Просто посидите послушайте и вы пойдете на стажировку. Стажировка месяц, за который вам не заплатят! Готовитесь сразу! Вы Будете ходить к 8:40 и до 20:30, весь день убирать пыль, ходить тенью по залу и смотреть на весь этот цирк. Администратора на Новых домах зовут Брыкова Яна. Это женщина за 50 лет...
Інші назви: french-shop.com.ua
Сайт: french-shop.com.ua
Регіон роботи: Харків
Основна назва: https://rastazone.com
Сайт: rastazone.com
Регіони роботи: Київ, Луцьк
Опис діяльності: Интернет магазин семян конопли - Rasta Zone Пожалуй лучший в своем роде интернет магазин семян конопли на территории Украины. У нас вы можете купить автоцветущие и фотопериодичные сорта каннабиса, а так же: семена для улицы, в квартиру, на балкон, в гроубокс или просто марихуану на подоконник. Квалифицированные менеджеры без труда подберут мощный сорт по вашим критериям, такой который необходим именно Вам. Мы гарантируем правильные условия хранения семян конопли, и их всхожесть. Гарантии качества вплоть до возврата средств- вот наш девиз. Приятных вам покупок.
Сайт: rastazone.com
Регіони роботи: Київ, Луцьк
LEDplanet.com.ua
Основна назва: LEDplanet.com.ua
Інші назви: Інтернет-магазин світлодіодного освітлення LEDplanet.com.ua
Сайт: ledplanet.com.ua
Опис діяльності: Інтернет магазин спеціалізується на продажу сучасних освітлювальних приладів на основі LED. Широкий асортимент продукції. Завжди актуальна наявність на складі. Швидка доставка по Україні. Звертайтеся !!!
Інші назви: Інтернет-магазин світлодіодного освітлення LEDplanet.com.ua
Сайт: ledplanet.com.ua
Lodka5
Основна назва: Lodka5
Сайт: lodka5.com.ua
Опис діяльності: Продаж товарів для відпочинку.
Сайт: lodka5.com.ua
Опис діяльності: Продаж товарів для відпочинку.
MarketPoint
Основна назва: MarketPoint
Інші назви: Інтернет-магазин MarketPoint
Сайт: www.marketpoint.com.ua
Опис діяльності: MarketPoint — це сучасний інтернет-магазин, що спеціалізується на продажу якісних батарейок та стильних запальничок від провідних брендів. Наш асортимент включає продукцію таких відомих марок, як Duracell, Varta, Hyundai, Chic, Lion та Jiga. Ми пропонуємо великий вибір батарейок типу AA, AAA та інших форматів, які ідеально підходять для вашої техніки, а також запальничок з оригінальним дизайном, доступних у багаторазових і одноразових варіантах.
Інші назви: Інтернет-магазин MarketPoint
Сайт: www.marketpoint.com.ua
MT Group
Основна назва: MT Group
Інші назви: MT Group prom.ua
Сайт: mtgroup.prom.ua
Регіон роботи: Одеса
Опис діяльності: Дистрибуция упаковки, одноразовый посуды.
Інші назви: MT Group prom.ua
Сайт: mtgroup.prom.ua
Регіон роботи: Одеса
Опис діяльності: Дистрибуция упаковки, одноразовый посуды.
Red Hot Team
Основна назва: Red Hot Team
Інші назви: RedHotTeam
Сайт: www.redhot.team
Регіон роботи: Луцьк
Опис діяльності: Маркетинг, реклама, PR, 10–50 співробітників Привіт, Ми Red Hot Team — команда нового покоління у сфері Affiliate marketing у Луцьку Щомісяця ми залучаємо тисячі клієнтів для наших партнерів за допомогою рекламних платформ та успішно займаємось монетизацією трафіку За 8 місяців ми зібрали потужну команду спеціалістів по всьому світу і на цьому не зупинимось Ми PRO, тому що ми: ▫️ про яскраві івенти, корпоративи та тім білдинги; ▫️ про потужне ком’юніті та нові знайомства; ▫️ про анлім бюджет, а не мінімальну зп та нудну роботу; ▫️ про різні плюшки та заохочення, а не штрафи; ▫️...
Інші назви: RedHotTeam
Сайт: www.redhot.team