Пошук відгуків про компанію за сферою діяльності «Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання»

"Аптека низких цен"

Основна назва: "Аптека низких цен"
Інші назви: Элегант груп
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт: www.aptekanizkihcen.ua
Регіони роботи: Київ, Біла Церква, Дніпро, Запоріжжя, Слов’янськ, Харків, Черкаси

Опис діяльності: Сеть розничной реализации медикаментов

"ПАО" Киевмедпрепарат

Основна назва: "ПАО" Киевмедпрепарат
Інші назви: Артериум
Опис діяльності: Фасовка в в блистер. Медицинские препарати

"СП ФАРМ" ("E-TABLETKA")

Основна назва: "СП ФАРМ" ("E-TABLETKA")
Інші назви: "E-TABLETKA"
Сайт: e-tabletka.com
Опис діяльності: Сайт http://www.e-tabletka.com - интернет представительство фармацевтической компании «СПФарм». Компания «СПФарм» является эксклюзивным дистрибутором медицинского оборудования для лечения ран V.A.C.therapy. Аптечная сеть «СПфарм» является участником социальных проектов и предоставляет нашим покупателям специальные цены производителя товара в рамках проекта. Аптечная сеть «СПФарм» (лицензия номер АВ 419134) успешно работает на фармацевтическом рынке с 2006 года. Наши аптеки и аптечные пункты расположены в Киеве и Житомире. Постоянно ведется работа по дальнейшему расширению аптечной сети. Аптечная сеть...

"Стоматологическая клиника Естетика"

Основна назва: "Стоматологическая клиника Естетика"
Сайт: estetika.in.ua
Регіони роботи: Київ, Конотоп
Опис діяльності: Стоматология

32expert

Основна назва: 32expert
Сайт: maps.app.goo.gl
Опис діяльності: Стоматологія 32expert — це комплексний підхід до здоров’я зубів і ясен. У клініці поєднують сучасні методики лікування, точну діагностику та індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Лікарі 32expert працюють із якісними матеріалами та дотримуються високих стандартів безпеки. Така стоматологія підходить як для профілактики, так і для складних клінічних випадків.

ACINO Україна

Основна назва: ACINO Україна
Інші назви: «Фарма Старт»
Сайт: acino.ua
Опис діяльності: Acino – міжнародна фармкомпанія #1 на ринку України. Лідер у таких терапевтичних напрямках як психіатрія, неврологія, кардіологія та ендокринологія.

Adekad

Основна назва: Adekad
Сайт: adekad.com
Опис діяльності: сайт ліків і медичних товарів https://adekad.com/ , в наявності великий асортимент рецептурних, не рецептурних ліків,вітамінів з Європи, швидка доставка і негайні відповіді на всі запитання від команди Адекад гарантовані.

Amaxa ( Медікор,ЛТД)

Основна назва: Amaxa ( Медікор,ЛТД)
Інші назви: Амакса Консьюмер Хелс, Амакса Україна, Амакса Іст Юроп Сервіс,ТОВ Медікор ЛТД
Сайт: amaxa-pharma.com

Опис діяльності: Компанія по продажу препаратів бренду Амакса та надання послуг по клінічним випробуванням Медікор ЛТД

Amel Dental Store

Основна назва: Amel Dental Store
Сайт: amelmedical.com.ua
Опис діяльності: Amel Dental Store - магазин для профессиональных стоматологов. Мы часть компании Amel Medical Group, которая объединяет в себе множество направлений в сфере стоматологии, в числе которых:

Biotus

Основна назва: Biotus
Інші назви: Биотус, біотус
Сайт: biotus.com.ua
Опис діяльності: Органические витамины из США, Канады, Норвегии самого высокого качества без добавок и примесей. Самый большой склад продукции в Украине.