Пошук відгуків про компанію за сферою діяльності «Господарчі товари, будматеріали, электротовары, сантехніка»
Фабрика воріт
Основна назва: Фабрика воріт
Інші назви: vorota
Сайт: vorota.cc
Регіон роботи: Львів
Опис діяльності: Компанія "Фабрика воріт" займається продажем та монтажем міжкімнатних та вхідних дверей, воріт, автоматики, тощо.
Інші назви: vorota
Сайт: vorota.cc
Фарбмастер
Основна назва: Фарбмастер
Сайт: farbmaster.com.ua
Регіон роботи: Харків
Опис діяльності: Фарбмастер – интернет-магазин строительных, отделочных материалов и лакокрасочной продукции.
Сайт: farbmaster.com.ua
Регіон роботи: Харків
ФКФ Ренцель Украина
Основна назва: ФКФ Ренцель Украина
Інші назви: Ренцель Украина
Сайт: www.vkf-renzel.com.ua
Опис діяльності: Занимается реализацией и производством POS-материалов. Продажи корзинок , ценникодержателей и т.п оборудование для супермаркетов.
Інші назви: Ренцель Украина
Сайт: www.vkf-renzel.com.ua
Флюгер Пласт
Основна назва: Флюгер Пласт
Інші назви: Інтернет-магазин "Флюгер Пласт"
Сайт: fluger.com.ua
Регіон роботи: Львів
Опис діяльності: Наше підприємство займається виробництвом і реалізацією вентиляційного та опалювального обладнання: побутових і промислових вентиляторів, опалювальних котлів газових та електричних, труб для каналізації, холодного і гарячого водопостачання. Головну увагу ми приділяємо якості та безпеці товарів. Багаторічні традиції, найвища якість продукції, вдало підібрана команда консультантів - це той рівень обслуговування, на який Ви можете розраховувати, звертаючись в ПП "Флюгер Пласт". З 2002 року ми - офіційний ексклюзивний представник таких торгових марок: -Hardi; -Bahcivan; -Kospel; -Viessmann; ...
Інші назви: Інтернет-магазин "Флюгер Пласт"
Сайт: fluger.com.ua
Опис діяльності: Город Черкассы
Регіон роботи: Черкаси
Опис діяльності: Город Черкассы
ФОП Карелова К.М.
Основна назва: ФОП Карелова К.М.
Регіон роботи: Хмельницький
Опис діяльності: Продажа хозтоваров и стройматериалов оптом и в розницу.
Регіон роботи: Хмельницький
Опис діяльності: Продажа хозтоваров и стройматериалов оптом и в розницу.
ФОП Эванков А.П. "Магия Света"
Основна назва: ФОП Эванков А.П. "Магия Света"
Регіон роботи: Нова Каховка
Опис діяльності: Торговля, услуги
Регіон роботи: Нова Каховка
Опис діяльності: Торговля, услуги
Форвард
Основна назва: Форвард
Інші назви: Компанія Форвард
Сайт: forward-ua.com
Опис діяльності: Компанія «Форвард» - комплексний постачальник посуду і кухонного інвентарю для ресторанів і підприємств харчової промисловості України. Ми пропонуємо професійний посуд для ресторанів, кафе, готелів, піцерій, хмарних кухонь, кухонний і кондитерський інвентар для харчових виробничих цехів, кулінарних відділів продуктових супермаркетів. За 20-річний досвід нашої роботи ми налагодили партнерські відносини з провідними світовими постачальниками професійного посуду та інвентарю. Ми є прямими імпортерами таких брендів: Ancap, APS, Araven, Arcoroc, Arcos, Arthur Krupp, Bisetti, Bora Plastic, Bron-Coucke,...
Інші назви: Компанія Форвард
Сайт: forward-ua.com