Группа компаний Вольф
Другие названия: "типография Самурай", "Типография Горячих Тиражей"
Сфера деятельности: Услуги: Пресса, издательская деятельность, интернет-издания
Сайт: www.wolf.ua
Регионы работы: Киев, Запорожье, Харьков
Сфера деятельности: Услуги: Пресса, издательская деятельность, интернет-издания
Сайт: www.wolf.ua
Регионы работы: Киев, Запорожье, Харьков
Типография
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании Группа компаний Вольф
Отзывы о компании «Группа компаний Вольф» Всего: 169
26.06.24 18:28
Марина,
Все нравится. Есть возможность повысить квалификацию и получать больше. Зарплата белая. Все договоренности соблюдаются.
Все нравится
22.06.24 15:33
Діана,
На даний момент мене все більш, ніж влаштовує і змінювати робоче місце не маю наміру. За минулий рік, що дивно, змогла вирости зі звичайного менеджера на керівника відділу.
нема
18.06.24 15:07
Олена,
Досвід роботи в мене великий. Втекла з минулого місця роботи через постійні затримки зарплати і неправильне делегування обов'язків від начальства. У Вольф теж все не супер казково, але тут більше з боку колег,...»
все ок
14.06.24 18:17
Аліна,
Комфортний офіс у центрі, підтримка від колег, усім допоможуть, усе розкажуть, немає такого, що тебе кинули з човна і сам учись плавати, усі процеси описані та зрозумілі
все норм
10.06.24 15:21
Олег,
Загалом компанія дала мені розвиток. Після Вольф мені були відкриті дороги в різні компанії.
Дохід мене влаштовував і графік теж. Найкращий колектив.
все чудово
30.05.24 13:15
Николай,
Сильный слаженный коллектив, много интересных задач, стабильная конкурентная зп
не заметил
27.05.24 13:18
Ніна,
Хороший чуйний колектив, командна робота високого рівня. Велика увага приділяється навчанню, розвитку, професійному та особистісному зростанню співробітників. Відмінний соціальний пакет. Нові цікаві проекти.
все ок
23.05.24 14:24
Карина,
не бачила
19.05.24 13:49
Максим,
Працюю в Вольф близько року, робота подобається, загалом влаштовує. З плюсів можу відзначити хорошу зарплату і мотиваційну систему, яка дійсно працює. Також молодий колектив і адекватне начальство.
не бачив
15.05.24 16:24
Марія,
До напруженого ритму не всі можуть звикнути, але є багато переваг. Робота у великій компанії, цікаві завдання, потрібна продукція, гідна зарплата, корпоративні заходи, соцпакет.
немає