immigratecan.ca
Інші назви: Canadian Universal Solutions Corp (сокращенно называется CUSC)
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Сайт: immigratecan.ca
Регіони роботи: Київ, Олександрія, Алушта, Алчевск, Бахмут, Біла Церква, Бердичів, Бердянск, Вінниця, Володимир-Волинський, Вознесенськ, Горлівка, Джанкой, Дніпродзержинск, Дніпро, Донецк, Дружковка, Євпаторія, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківск, Ізмаіл, Ірпінь, Калуш, Кіровоград, Коломия, Конотоп, Константинівка, Коростень, Котовськ, Краматорськ, Кременчуг, Кривий Ріг, Лисичанськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Мелітополь, Миргород, Ніжин, Миколаїв, Нова Каховка, Одеса, Первомайськ, Полтава, Прилуки, Ровеньки, Ровно, Сєвєродонецьк, Славутич, Слов’янськ, Сміла, Суми, Тернопіль, Токмак, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Енергодар, Южноукраїнськ
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Сайт: immigratecan.ca
immigratecan.ca помогают иммигрировать в Канаду
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюimmigratecan.ca
Відгуки про компанію «immigratecan.ca» Усього: 609
Усі Київ Олександрія Алушта Алчевск Бахмут Біла Церква Бердичів Бердянск Вінниця Володимир-Волинський Вознесенськ Горлівка Джанкой Дніпродзержинск Дніпро Донецк Дружковка Євпаторія Житомир Запоріжжя Івано-Франківск Ізмаіл Ірпінь Калуш Кіровоград Коломия Конотоп Константинівка Коростень Котовськ Краматорськ Кременчуг Кривий Ріг Лисичанськ Луцьк Львів Маріуполь Мелітополь Миргород Ніжин Миколаїв Нова Каховка Одеса Первомайськ Полтава Прилуки Ровеньки Ровно Сєвєродонецьк Славутич Слов’янськ Сміла Суми Тернопіль Токмак Ужгород Умань Харків Херсон Хмельницький Черкаси Чернігів Чернівці Енергодар Южноукраїнськ
11.09.23 16:43
Марина,
Нашей семье пришлось переехать в Канаду в связи с работой мужа. Благодаря компании, которая помогла нам с подготовкой документов, этот переезд прошел гораздо гладче и быстрее, чем мы ожидали.
Нет.
05.09.23 15:53
Олег,
Делали студенческую визу дочке. К плюсам отнес бы доброжелательность и опыт. В любом случае считаем, что сделали правильно, что обратились к ним. Профессиональные юристы, комплексные консультации, и результат...»
31.08.23 10:37
Алла,
Я у захваті від цієї фірми! Вони не тільки підготують вам документи правильно, а й складуть план адаптації вам у Канаді!
Все супер!
29.08.23 12:18
Катерина,
ознайомилися з моїми шансами та направили за профілем менеджменту, ми погодили план роботи та оплати, працюють професійно
не побачила
25.08.23 10:38
Світлана,
Я зверталася до них за консультацією щодо переїзду на ПМП до Канади, можу сказати, що там працюють чудові професіонали!
Не знайшла!
22.08.23 16:18
Павел,
Как я и надеялся, все было сделано наилучшим образом. Визу получил, разрешение от Канады есть, весной отправляюсь. Спасибо CUSC.
Нет.
14.08.23 18:29
Кристина,
Обратилась к ним потому что некогда самой заниматься сбором информации и бумажек. Их работа стоит денег, но оплата разбита по частям, так что приемлемо. В результате успешно открыли мне рабочую визу....»
Не увидела.
09.08.23 12:01
Canadian Universal...,
Советуем ознакомиться с последними полезными новостями по вопросам иммиграции в Канаду:
...»
---------------------
27.07.23 10:50
Алла,
Дуже переживаю чи вийде вся ця витівка. Але консультант заспокоїв, сказала, що у мене хороші шанси. Приємно було поспілкуватися зі знаючими людьми. Чекаю на підтвердження. А поки що вивчаю особливості...»
На данному етапі все влаштовує.
18.07.23 14:29
Олексій,
Як знайти хороших фахівців, коли навколо тисячі сайтів та різних фірм. Це питання я взяв на себе і почав усіх їх обдзвонювати та писати листи з питаннями. На мій подив не було межі, коли представник цієї фірми...»
Немає.