Эко-Маркет
Інші назви: ООО "ЭКО"
Сфера діяльності: Торгівля: Супермаркети, маркетплейс, техномаркети
Сайт: www.eko.com.ua
Регіони роботи: Київ, Бахмут, Бахчисарай, Біла Церква, Вінниця, Горлівка, Дніпро, Донецк, Єнакієво, Житомир, Івано-Франківск, Кіровоград, Ковель, Конотоп, Константинівка, Краматорськ, Кременчуг, Луганськ, Луцьк, Миколаїв, Полтава, Ровно, Ромни, Севастополь, Сєвєродонецьк, Суми, Фастів, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Шостка
Сфера діяльності: Торгівля: Супермаркети, маркетплейс, техномаркети
Сайт: www.eko.com.ua
Розничная торговля
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюЭко-Маркет
Відгуки про компанію «Эко-Маркет» Усього: 222
Усі Київ Бахмут Бахчисарай Біла Церква Вінниця Горлівка Дніпро Донецк Єнакієво Житомир Івано-Франківск Кіровоград Ковель Конотоп Константинівка Краматорськ Кременчуг Луганськ Луцьк Миколаїв Полтава Ровно Ромни Севастополь Сєвєродонецьк Суми Фастів Харків Херсон Хмельницький Черкаси Чернігів Шостка
03.09.24 04:18
Можна сказати що відкрила в собі нові якості, спасибі за все Екомаркет! Це були відмінних 2 роки!!!
Складні ситуації звичайно були, як і завжди в дорослому житті - але якось разом колективно з них виходили
03.09.24 03:26
Щодо фінансів не обманюють, мужики в зміні працюють нормальні
Якщо не готові працювати то буде складно
02.09.24 19:14
м. Суми
Для того чтобы начать зарабатывать деньги нормально, навыки и нужные знания дают на месте. также нужно выстроить отношения внутри коллектива - без этого реально никак
приходится ездить через город, со временем планирую перевестись поближе к дому
02.09.24 15:27
Єгор,
Нормальне місце, в теплі і затишку, нічого складного немає, просто потрібно бути уважним. Регулярно платять без затримок, можна купувати все в магазині за хорошими знижками
Щось є по дрібницях, але критично важливого немає
02.09.24 00:00
м. Полтава
цілком собі стандартна робота за графіком «від заходу до світанку», тож з/п теж як у всіх, а от команда в магазині підібралася непогана.
є оформлення, не годують, але є знижки на готові страви в...»
як уже говорила робота стандартна в супермаркеті, люди, спілкування, розклад ось це все
01.09.24 10:00
Олег,
Вот такие обязанности вывешаны на сайте:
-Анализ бизнес-процессов и исследование функциональных требований подразделений;
-Подготовка технических заданий для разработчиков;
-Тестирование доработок и...»
Я новичок, стажа мало. Второй момент - тут много работы с задачами по 1С что мне не очень интересно так что нет
31.08.24 20:15
ярослава,
після роботи в наших кафе і ресторанах явно легше і комфортніше, гроші ніхто не затримує і немає тупого бикування з власниками. нарешті то була оформлена, що ще - на кухні порядок, класний посуд і все інше
працювала б і далі але з'явилося місце і можливість вивезти маму до чехії, так що ось так
30.08.24 23:51
м. Житомир
Потрібно вміти керувати колективом, решта в принципі не відрізняється від ведення справ у будь-якому магазині- інвентаризація, списання, асортимент, залишки і звітність з документами. З ЗП немає приколів і...»
Знайшла роботу трохи в іншій галузі, але теж потрібно управляти командою - подивимося, що у мене вийде, вам всього хорошого
30.08.24 07:07
м. Конотоп
Варіант нормальний на свої гроші: всього, що потрібно, навчать, навіть якщо взагалі прийшла без якогось досвіду, кому важливий стаж - запис роблять відразу. Подружіться з колегами і буде вам щастя
немає нічого такого чого немає на будь-якому іншому робочому місці
29.08.24 18:21
Павло,
м. Чернігів
Скоріше для тих хто просто шукає роботу і хоче себе спробувати в цій професії. Плюси однозначно є - буде зарплата вчасно і графік робочий обіцяють гнучкий (на словах так). Зрозуміло що і знижки всякі будуть в...»
Працюю зараз на ринку, виходить заробити більше але і графік напружений - тому в пошуку