Эко-Маркет
Інші назви: ООО "ЭКО"
Сфера діяльності: Торгівля: Супермаркети, маркетплейс, техномаркети
Сайт: www.eko.com.ua
Регіони роботи: Київ, Бахмут, Бахчисарай, Біла Церква, Вінниця, Горлівка, Дніпро, Донецк, Єнакієво, Житомир, Івано-Франківск, Кіровоград, Ковель, Конотоп, Константинівка, Краматорськ, Кременчуг, Луганськ, Луцьк, Миколаїв, Полтава, Ровно, Ромни, Севастополь, Сєвєродонецьк, Суми, Фастів, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Шостка
Сфера діяльності: Торгівля: Супермаркети, маркетплейс, техномаркети
Сайт: www.eko.com.ua
Розничная торговля
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюЭко-Маркет
Відгуки про компанію «Эко-Маркет» Усього: 110
Усі Київ Бахмут Бахчисарай Біла Церква Вінниця Горлівка Дніпро Донецк Єнакієво Житомир Івано-Франківск Кіровоград Ковель Конотоп Константинівка Краматорськ Кременчуг Луганськ Луцьк Миколаїв Полтава Ровно Ромни Севастополь Сєвєродонецьк Суми Фастів Харків Херсон Хмельницький Черкаси Чернігів Шостка
30.06.24 07:08
юля
м. Полтава
Зарплату не затримують, робота стандартна
Весь час на ногах, не всім таке підходить
29.06.24 23:57
Аноним
Знайшла вакансію в інтернеті, відправила резюме і передзвонила - отримала запрошення на співбесіду в офіс на Огієнка. Офіс хороший, спілкування теж було адекватне в теплих тонах: розповіла про себе і відповіла...»
працювала адміністратором і продавчинею також, тобто під умови нібито підходжу, але саме в управлінні магазином я не працювала - дали зворотний зв'язок за 2 дні як обіцяли, ще перебувають у пошуку
02.06.24 01:43
Аноним
Стабільна і своєчасна виплата заробітної плати. Комфортні умови праці, сучасне обладнання на кухні
Робочий день розпочинається дуже рано, що може бути незручно для тих, хто любить поспати. Може бути запарка через великий обсяг замовлень. Ще потрібно слідкувати за чистотою та порядком, що потребує...»
31.05.24 23:21
м. Вінниця
Є можливість отримати гарні знижки на продукти та готову їжу для робітників. Лікарняні є. Зарплатня звичайна але без затримок
Робота на касі вимагає постійної уваги,що іноді викликає втому. Коли виникає черга, то доводиться працювати в інтенсивному режимі
31.05.24 22:11
Аноним
Із зарплатою проблем немає бо вони платять стабільно, хороші знижки і можливості з купівлі продуктів для працівників
Контакт постійно з людьми, для інтроверта просто пекло. Зараз змінами можна помінятися тільки по днях, раніше було 3 зміни залежно від часу бо працювали цілодобово
30.05.24 10:35
м. Краматорськ
- По оплате в нынешнее время считаю все круто, не слышал чобы где-то так четко платили деньги
- Можно получить повышение и вырасти
- С мотивацией тоже отлично
- График не из легких, 4/3 з 07.40 до 19.20
- Специфика, не секрет что нужно минимизировать кражи и порчу товара в первую очередь
30.04.24 23:56
м. Чернігів
заробітна плата приходить за розкладом, у нас усе гаразд із документами - їх прийняли одразу на оформлення, також нормальні стосунки в команді - можна домовлятися про те, щоб підмінили і начальниця контактна
Було спочатку складно прийняти багато нової інформації та навичок на учбці, запам'ятати купу кодів і товару, але якось впоралася
30.04.24 23:12
Аноним
Відразу б хотілося подякувати за навчання перед початком роботи, це було дуже доречно особливо в частині розрахункових операцій.
За великим рахунком відмінності від мого попереднього роботодавця були по 1С...»
Щось по дрібницях
29.04.24 21:00
Аноним
Чим доводилося займатися: контролював якість продуктів, які заходили, як привезли, документообіг, претензії обробляв з магазинів і проводив потім роботу з постачальниками. Жодних проблем,бо до цього відпахав...»
Доводилося конфліктувати з постачальниками, деякі хочуть привозити і втюхувати неякісний товар,думаю з таким стикаються в багатьох українських магазинах
29.04.24 19:55
Аноним
нічого особливого в принципі якщо маєш уже досвід. Зарплата стандартна але вчасно. працювати потрібно в Борисполі, туди привозять та відвозять
Графік не дуже влаштовував