ROSHEN
Інші назви: Рошен
Сайт: roshen.com
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Дніпро, Донецк, Запоріжжя, Івано-Франківск, Кіровоград, Конотоп, Котовськ, Краматорськ, Кременчуг, Кривий Ріг, Луганськ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Миргород, Мукачево, Миколаїв, Нова Каховка, Одеса, Полтава, Ровно, Сєвєродонецьк, Суми, Тернопіль, Тирасполь, Харків, Херсон, Шахтарськ
Сайт: roshen.com
Крупнейший украинский производитель кондитерских изделий. Около 25% всех отечественных сладостей выпускается на фабриках предприятия – Киевской , Винницкой, Мариупольской и Кременчугской области 💘
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюROSHEN
Відгуки про компанію «ROSHEN» Усього: 140
Усі Київ Вінниця Дніпро Донецк Запоріжжя Івано-Франківск Кіровоград Конотоп Котовськ Краматорськ Кременчуг Кривий Ріг Луганськ Луцьк Львів Маріуполь Миргород Мукачево Миколаїв Нова Каховка Одеса Полтава Ровно Сєвєродонецьк Суми Тернопіль Тирасполь Харків Херсон Шахтарськ
24.04.17 11:22
Магазин красивый и отношения в колективе здоровые. Продукция вся качественная и вкусная, так что работать - одно удовольствие.
не всегда заходят адекватные покупатели, но как-то уж справляемся
28.02.17 16:16
Тримаюсь за цю роботу оскільки тут дуже хороша з/п. Керівництво теж нормальне - не порівняти з моїм попереднім. Графік нормальний, можна вибрати як тобі зручніше. І ще мене дуже приваблює наявність перспективи тут.
Були дві співробітниці не дуже приємні, але після того як вони звільнилисьто й зовсім приємно працювати стало.
17.01.17 14:16
компания ответственно относится к обязательствам взятым на себя : з/п всегда выплачивалась, не было никаких проблем с отпуском.
многое зависит от старания человека
26.12.16 12:26
После собеседования загорелся работать именно в этой компании. Есть перспективы и достойная зп.
---
22.12.16 12:12
присутні достатньо широкі можливостей кар'єрного росту. є можливість заробити нормальні гроші. широкий, універсальний асортимент продукції.
необхідність створення більш теплого і стресостійкість клімату взаємин всередині колективу всієї компанії задля досягнення спільних цілей.
24.11.16 16:37
За рік моєї роботи в цій компанії навчилася працювати з різними клієнтами, стала заробляти гроші і не залежати від батьків, відкрила трудову книжку і отримую стаж. Зарплату платять без затримок, кожен співробітник цінний, управлынець магазину - комунікабельна і добра людина.
Очікувала що будет трохи легше. Але вже наче втягнулась та й колеги підтримують. Тоже наче нічо
21.11.16 12:08
Ніколи не любив працювати в офісі, тому робота торговим це якраз для мене. Стосовно саме цієї компанії, можу сказати, що взагалі умови тут не погані. Дають робити та заробляти. Бумажної волокити майже немає. Зп гарна, платять вчасно.
Інколи робочий день закінчується досить піздно, та це загалом залеть не від компанії, а від багатьох інших сопутніх факторів. Тож якщо оберету цю професію, то будьте готові
08.11.16 18:18
есть хорошие люди в коллективе
Кто только думает устроиться, обходите лучше стороной!отношение руководства просто ужасное, сказать что ты тут как раб ничего не сказать. Тебя на каждом углу могут накрыть матами. Девушкам вечно приходится тягать коробки и не по одной а иногда палеты коробок разгребать. Здоровье угробить можно как раз плюнуть. Работаешь по 15-16 часов в день!!! при этом в табеле ставят 12! Часто приходится отстоять все это время...»
03.11.16 11:22
я только недавно устроилась, но пока что все нравится. Я сразу почувствовала к себе хорошее отношение, все помогают освоиться, обучают, подсказывают. Вижу много постоянных клиентов. Работать приятно и легко.
Пока что ничего негативного со мной не происходило. Может быть проработав немного больше времени мне и будет что сказать. Но пока что рано.
27.10.16 15:52
Дима,
1. Больше работаешь – больше зарабатываешь.
2. Есть амортизация авто
3. Лимита по топливу реально хватает на работу
Для комфортной работы, мне лично, этого хватает.
Не привык ныть, если что-то не понравится уволюсь. Все просто.