TIENS
Інші назви: Информационно-Сервисный Центр, Тянь-Ши,Welness
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: www.eatiens.com
Телефони: 3905239,5166682,0631427225
Регіони роботи: Київ, Бахмут, Бахмач, Бахчисарай, Біла Церква, Бердичів, Вінниця, Горлівка, Дніпро, Донецк, Дружковка, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківск, Ілїчівск, Кам’янец-Подільськ, Кіровоград, Краматорськ, Кременчуг, Кривий Ріг, Луганськ, Луцьк, Львів, Макіївка, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нова Каховка, Одеса, Орджонікідзе, Полтава, Ровно, Свердловск, Севастополь, Сімферополь, Суми, Тернопіль, Ужгород, Феодосія, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Ялта
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: www.eatiens.com
Телефони: 3905239,5166682,0631427225
Компания основана в 1995 году г-ном Ли Цзиньюанем в г. Тяньцзине под названием Корпорация «Тяньши» Ко., ЛТД, Китай («Корпорация Тяньши»). Вышла со своей продукцией на международный рынок в 1998 году.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюTIENS
Відгуки про компанію «TIENS» Усього: 413
Усі Київ Бахмут Бахмач Бахчисарай Біла Церква Бердичів Вінниця Горлівка Дніпро Донецк Дружковка Житомир Запоріжжя Івано-Франківск Ілїчівск Кам’янец-Подільськ Кіровоград Краматорськ Кременчуг Кривий Ріг Луганськ Луцьк Львів Макіївка Маріуполь Мелітополь Миколаїв Нова Каховка Одеса Орджонікідзе Полтава Ровно Свердловск Севастополь Сімферополь Суми Тернопіль Ужгород Феодосія Харків Херсон Хмельницький Черкаси Чернігів Чернівці Ялта
06.08.19 11:23
Мені сподобалось те,що тут тебе вчать заробляти,не як в університеті,а як реально тем,де розвивається мислення.Головне бажання мислити і вміння використовувати те мислення.Тієнс-це круто.
нема
04.08.19 22:11
Екатерина,
Есть ли вообще сайт отзывов сотрудников, а не всех подряд? Как тот, кто не работал, может что-то вообще писать...
Пока нету
04.08.19 22:10
Ірина,
м. Івано-Франківск
Дуже подобається продукція цієї компанії. За короткий
час отримала дуже хороший результат і не тільки я , а і моя родина. Моя внучка, їй 1.9 рочки, позбулася алергії. Якщо знати продукцію, то можна позбутися будь якої проблеми по здоров'ю.
Негативу немає.
04.08.19 21:09
м. Вінниця
Можна працювати в компанії і без досвіду
Потрібно планувати свій робочий день .
04.08.19 21:01
Ірина,
Комфортні умови праці , додаткові премії та цінні подарунки !
Потрібно хотіти розібратися.
04.08.19 20:55
Це міждународне й проект в якому може реалізуватися кожен! Хто прагне перемін і хоче добиватися цілей .
Потрібно міняти мислення!
04.08.19 16:00
Наталья,
Ул. Рымарская, 23, рядом парк, классное место.
Компания Тяньши, продают китайские БАДы, сомнительного происхождения, которые лечат все проблемы, от болезни до отсутствия денег. Прежде чем идти на собеседование надо четко знать название фирмы и смотреть отзывы, чтобы не тратить время зря.
03.08.19 23:01
Дмитрий,
м. Ужгород
Очень нравится работа! Разобрался во всем сам...не слушал советы других, а то от этих советов, лучше жить не становится)) За пол года работы дважды отдыхал за границей благодаря компании+хороший доход)
Много советчиков...
03.08.19 18:55
м. Чернівці
Я знайома з компанією Тієнс вже сім років. Це є чудова можливість сьогодні в Україні отримувати гарний дохід і водночас берегти своє здоров'я. Все чесно. Є дуже гарні результати після використання оздоровчої продукції в мене, і в сім'ї. Рекомендую всім
Не для лінивих
02.08.19 22:47
Після вагітності у мене були проблеми із шийним,грудним і поперековим відділом хребта,через що турбували головні болі,само собою болів хребет,не могла носити дитину,терпли рук по ночах,не давали спати.Пропивши курс продукції і масажі,я змогла позбутися проблеми.
нема черівної палички,результату треба дочекатись