укрсервис
Сайт: www.ukrservice.biz
Телефоны: 0432 555-333
Регионы работы: Киев, Винница, Днепр, Хмельницкий
торговдя электроинструментом
Укажите свой адрес электронной почты для подписки на новые отзывы и комментарии о компании укрсервис
Отзывы о компании «укрсервис» Всего: 145
21.09.20 15:23
Александр Александрович,
г. Хмельницкий
был на собеседовании, но взяли другого человека. я был в резерве. потом звонил узнавал что и как, потому что очень к ним хотел и девочка hr по своим знакомым помогла найти работу в другом месте, потому что себе они уже взяли человека. Рекомендую 10/10
нет!
18.09.20 21:09
г. Винница
Компания структурная, новый опыт, много работы, есть приятные люди, их не много, но если присмотреться, то они будут крутыми коллегами.
Много вранья, двуличных игор. Не все руководители лоялны к сотрудникам, а если вы увольняетесь по собственной инициативе, то лутше что б будущий работодатель не спрашивал отзыв о вас в укрсервисе, могут легко дать волчий билет.
12.08.20 15:14
Олекса,
г. Винница
Манера спілкування з дівчинкою hr)))
подзвонили мені самі з укрсервісу… вакансія — водій навантажувача. Приїжджаю на наступний день, приходять боси на співбесіду і давай, що там потрібно ще допрацьовувати вантажником, після роботи затримуватись і по суботам виходити. І це все за 10000грн….))) клоуни… якщо ви не розрізняєте професії водій навантажувача і вантажника, то це ваші проблеми… чомусь під час роботи ніхто замість водія навантажувача н е...»
17.07.20 16:57
Вероника,
г. Винница
В первый раз попала на работу в крупную компанию. Очень позитивный и дружный коллектив. Комфортные условия работы. Рабочий процесс очень хорошо налажен. Комунникации в компании на высоком уровне. Каждый отвечает за свой обьем работы. Есть возможность карьерного роста.
111111111
17.07.20 15:53
Иванна,
г. Винница
очень понравился офис. на собеседование меня провели на 2 етаж и я увидела как все у них устроено. казалось бы я, а я такое не очень люблю, но все на достаточном расстоянии друг от друга, широкие и красивые столы и стулья. Я со всеми начала здороваться и мне доброжелательно отвечали. Уже представила как буду приходить сюда по утрам на работу, но... мне отказали, потому что взяли другого человека, а меня типа в...»
меня не взяли
16.07.20 16:05
г. Винница
Працюю в компанії близько півроку, довго приймала рішення щодо звільнення з попереднього місця роботи, зараз прийшла до висновку, що рішення було правильним: оплата праці на рівні, лояльне ставлення керівництва та класний колектив. Подобається той факт, що компаніє продає якісний товар і має гарний авторитет. Вдячна за те, що в мене повірили, взяли на роботу зовсім без досвіду в подібній сфері, всього навчили і...»
Складні моменти і труднощі ми зустрічаємо там, де хочемо розвиватись і рости, спочатку важко було включитись в роботу, оскільки асортимент дуже широкий, але це скоріш позитивний момент, аніж негативний;)
09.07.20 10:35
Юлія,
г. Винница
Завжди хотіла працювати у великій компанії.
Укрсервіс - це дружна команда, можливість розвиватися, гідна оплата праці та безцінний досвід.
За час роботи скалалися лише приємні враження!
За час моєї роботи не було
07.07.20 21:45
Тарас,
г. Винница
Гарна компанія. Працюю 3 місяці. Керівництво лояльно ставиться до своїх працівників. Подобається , що всі співробітники висококваліфіковані та професіонали своєї справи, чітко знають обов'язки і відмінно їх виконують.
Подобається, що персонал забезпечений всім необхідним для роботи.
Не знайшов
07.07.20 13:49
Павел,
Мне отказали, стажировался на должность продавца-консультанта. С мая пытаюсь попасть в эту компанию на работу - не было подходящей вакансии. Нравится ее стабильность, особенно сейчас, когда многие огранизации вообще обязательств на себя не берут. Но ничего, я решу "причину" по которой мне отказали и обязательно дождусь "своей" должности в Укрсервисе.
Сложный отбор, но тем желаннее работа.
02.07.20 09:59
Ірина,
Коли читала відгуки - думала заказні. Але вже не впевнена в цьому.
Професійний відбір, системна компанія. В Вінниці так взагалі був шок. Такого рівня компаній навіть в Києві небагато.
Сучасні та потужні. Склади величезні!!!
Можливо не все гладко, але компанія достойна
занадто висока планка у відборі кандидатів. Багаторівнева система відбору (співбесіда, тестове завдання, знову співбесіда, оплачуване тестування, випробувальний термін). Не дивує, бо компанія системна, але для мене як кандидата було складно. Але, якщо по-чесному, цікаво було. Не пройшла, але спробую ще раз на іншу вакансію подати резюме.