Отзывы о работе - Список компаний-работодателей Украины
Основное название: Florista
Другие названия: Міжнародна доставка квітів
Сфера деятельности: Торговля: Цветы, семена, растения, зоотовары
Сайт: florista.com.ua
Описание деятельности: Міжнародна доставка квітів від Florista — коли важливо сказати “люблю”, “дякую” чи “сумую”… навіть на відстані. Ми доставляємо квіти по всьому світу — з України в Європу, США, Канаду, ОАЕ та інші країни. Понад 7500 професійних флористів у різних куточках планети створюють розкішні букети, що дарують щастя та емоції. 🎁 Важлива подія? День народження? Ювілей? Просто хочеться потішити близьку людину? Ми зробимо це бездоганно: вчасно, красиво та з душею. 📲 Замовляйте просто зараз: 🌐 https://florista.com.ua/ Florista — квіти, які подорожують світом заради ваших почуттів
Другие названия: Міжнародна доставка квітів
Сфера деятельности: Торговля: Цветы, семена, растения, зоотовары
Сайт: florista.com.ua
Українська Геодезична Компанія
Основное название: Українська Геодезична Компанія
Другие названия: UGK
Сфера деятельности: Услуги: Строительство, монтаж, ремонт, и т.д.
Сайт: ugk.com.ua
Регион работы: Днепр
Описание деятельности: Українська Геодезична Компанія — ваш надійний партнер у світі геодезії! Ми спеціалізуємося на наданні професійних геодезичних послуг, що відповідають найвищим стандартам якості. Наша команда складається з кваліфікованих фахівців із багаторічним досвідом роботи, які готові вирішити найскладніші задачі в галузі геодезії.
Другие названия: UGK
Сфера деятельности: Услуги: Строительство, монтаж, ремонт, и т.д.
Сайт: ugk.com.ua
Регион работы: Днепр
Отак смартшоп
Основное название: Отак смартшоп
Другие названия: Отак ,Смартшоп
Сфера деятельности: Производство/поставка: Электроника, бытовая техника
Регион работы: Полтава
Описание деятельности: Магазин чудовий ,гарантії на розбиття реально працюють,втопив телефон,дали новий безкоштовно,гарне обслуговування,приємні ціни
Другие названия: Отак ,Смартшоп
Сфера деятельности: Производство/поставка: Электроника, бытовая техника
Регион работы: Полтава
Dveri-vsim магазин вхідних та міжкімнатних дверей
Основное название: Dveri-vsim магазин вхідних та міжкімнатних дверей
Другие названия: Двері всім
Сайт: dveri-vsim.com.ua
Регион работы: Винница
Описание деятельности: Міжкімнатні двері, вхідні двері, підлогові покриття, скляні перегородки, дверна фурнітура
Другие названия: Двері всім
Сайт: dveri-vsim.com.ua
Регион работы: Винница
ТОВ "Вольпе"
Основное название: ТОВ "Вольпе"
приватний виконавець
Основное название: приватний виконавець
Другие названия: приватний виконавець - Урбанська Лілія Андріївна
Описание деятельности: +380631046803 +38(063)104-68-03 приватний виконавець - Урбанська Лілія Андріївна (частный исполнитель Урбанская Лилия Андреевна) [email protected] Київська обл., м. Бровари, вул. Дмитра Янченка, 2, буд. 5 літ. "Л", офіс 4, НЕЗАКОННО БЛОКИРУЕТ БАНКОВСКИЕ КАРТОЧКИ И ЛИШАЕТ ЛЮДЕЙ БЕЗ СРЕДСТВ СУЩЕСТВОВАНИЯ, БЕЗ ДЕНЕГ НА ЕДУ
Другие названия: приватний виконавець - Урбанська Лілія Андріївна
СмартШоп Отак
Основное название: СмартШоп Отак
Другие названия: СмартШоп
Сфера деятельности: Торговля
Сайт: otak.com.ua
Описание деятельности: Чудова компанія,працюю вже рік високі зарплати лояльне керівництво
Другие названия: СмартШоп
Сфера деятельности: Торговля
МС-ПРО Київ
Основное название: МС-ПРО Київ
Сайт: ms-pro.kiev.ua
Описание деятельности: Короткий опис діяльності: Компанія "MS-Pro" надає професійні послуги вантажників у Києві: квартирні та офісні переїзди, навантаження та розвантаження, підйом меблів і будматеріалів. Працюємо швидко, акуратно та за доступними цінами.
Сайт: ms-pro.kiev.ua
ТОВ Профі МЗ
Основное название: ТОВ Профі МЗ
Другие названия: ТОВ "Укрхімклінінг Профі"
Сфера деятельности: Производство/поставка: Химия, ГСМ
Описание деятельности: Прибирання приміщень, торгівля миючими засобами "Профі МЗ" ЄДРПОУ:36147250 , ТОВ "Вайтекс", ТОВ "Укрхімклінінг профі", Кравченко Володимир Миколайович.
Другие названия: ТОВ "Укрхімклінінг Профі"
Сфера деятельности: Производство/поставка: Химия, ГСМ
Sun Box
Основное название: Sun Box
Сфера деятельности: Торговля: Недвижимость: продажа и аренда
Сайт: sun-box.com.ua
Описание деятельности: Сезонне зберігання шин Київ – важливий аспект догляду за автомобілем. Якщо ви хочете, щоб шини служили довго і забезпечували безпеку на дорозі, подбайте про їхнє правильне зберігання. Склади та бокси від компанії Sun Box – ідеальне місце для цього. Сервіс дотримується всіх стандартів зберігання, включно з оптимальною температурою, вологістю повітря і положенням шин. У вас більше не буде клопотів із пошуком місця вдома чи в гаражі. Зберігання шин правильно – це впевненість у їхній цілісності та якості.
Сфера деятельности: Торговля: Недвижимость: продажа и аренда
Сайт: sun-box.com.ua