Отзывы о работе - Список компаний-работодателей Украины
Основное название: Sequoia Harmess
Другие названия: Sequoia Harmess Київ бул. Лесі Українки 12
Сфера деятельности: Производство/поставка: Одежда, обувь, аксессуары, текстиль
Сайт: www.instagram.com
Описание деятельности: Не рекомендую працювати в цій компанії Атмосфера в колективі вкрай токсична. Керівництво використовує маніпуляції, газлайтинг і пасивну агресію, змушуючи працівників сумніватися у своїй компетентності, навіть якщо вони виконують роботу добре. Окремо варто згадати керівника виробничого процесу Богдану. Вона не вміє будувати продуктивну комунікацію, часто налаштовує людей один проти одного та створює конфлікти. До працівників ставиться вибірково – одних відверто пригнічує, а до інших проявляє незрозумілу лояльність. Через її поведінку робоча атмосфера напружена, а нормальна співпраця в колективі...
Другие названия: Sequoia Harmess Київ бул. Лесі Українки 12
Сайт: smachnisima.com.ua
Описание деятельности: Піца в Вишневому від Смачнісіма
Автошкола Магістраль
Основное название: Автошкола Магістраль
Сфера деятельности: Услуги: Авто/мото: ремонт, обучение, заправки и пр.
Сайт: magistral.org.ua
Регион работы: Львов
Описание деятельности: Автошкола Магістраль – це сучасний навчальний заклад, який пропонує якісну підготовку водіїв. Досвідчені інструктори допоможуть опанувати як теоретичні знання, так і практичні навички водіння в реальних міських умовах. Гнучкий графік занять дозволяє поєднувати навчання з роботою чи навчанням, а доступний автопарк забезпечує комфортне освоєння керування автомобілем.
Сфера деятельности: Услуги: Авто/мото: ремонт, обучение, заправки и пр.
Сайт: magistral.org.ua
Суші бар Сакура в Вишневому
Основное название: Суші бар Сакура в Вишневому
Другие названия: Суші бар Сакура
Сайт: karaoke-sakura.com.ua
Описание деятельности: Доставка суші та піци в Вишневе, Чабани, Крюківщину та Гатне
Другие названия: Суші бар Сакура
Сайт: karaoke-sakura.com.ua
Новак Ярослав
Основное название: Новак Ярослав
Другие названия: Промивка радіатора пічки
Сайт: promyvka-radiatora.com.ua
Регион работы: Львов
Описание деятельности: Однією з головних причин поганої роботи обігрівачів салонів автомобілів є засмічення радіатора. Мова зараз саме про відкладення на внутрішніх стінках циркуляційних трубок. Вони виникають через використання антифризу, що геть не відповідає вказаним тех.параметрам машини або ж звичайної води. Додатково такі відкладення можуть виникати після змішування рідин, що відрізняються за своїм хімічним складом.
Другие названия: Промивка радіатора пічки
Сайт: promyvka-radiatora.com.ua
Регион работы: Львов
Призма - медичний центр естетичної косметології та реабілітації
Основное название: Призма - медичний центр естетичної косметології та реабілітації
Сайт: prizma.ua
Описание деятельности: Медичний центр «Призма» — це поєднання професійної стоматології та естетичної косметології. Ми пропонуємо якісне лікування зубів, імплантацію, відбілювання, а також сучасні косметологічні процедури для догляду за шкірою та омолодження. Наші фахівці забезпечують індивідуальний підхід і комфорт для кожного пацієнта.
Сайт: prizma.ua
Mach 4 Metal B.V.
Основное название: Mach 4 Metal B.V.
Другие названия: Mach 4 Metal
Сфера деятельности: Производство/поставка: Машиностроение и оборудование
Сайт: mach4metal.com
Описание деятельности: Mach 4 Metal – надійний постачальник вживаних металообробних верстатів та промислового обладнання. Ми пропонуємо широкий вибір верстатів: токарні, фрезерні, розточувальні, листообробні, обробні центри з ЧПУ та інші машини. У нашому розпорядженні понад 500 одиниць перевіреного обладнання, яке готове до роботи. Компанія працює на міжнародному ринку понад 30 років, забезпечуючи якісну техніку та повний супровід угоди – від демонтажу до доставки та монтажу. Mach 4 Metal гарантує надійність, вигідні умови співпраці та оперативну логістику в будь-яку країну світу.
Другие названия: Mach 4 Metal
Сфера деятельности: Производство/поставка: Машиностроение и оборудование
Сайт: mach4metal.com
Inka-Trans
Основное название: Inka-Trans
Другие названия: Транспортная компания «Inka Trans»
Сфера деятельности: Услуги: Транспорт, доставка, логистика, хранение
Сайт: inka-trans.ua
Описание деятельности: Транспортная компания "Inka Trans" - ваш надежный партнер в сфере грузоперевозок с 2011 года. Мы предлагаем широкий спектр услуг по доставке грузов любых типов и объемов по Киеву, Киевской области и всей Украине. Наши ключевые преимущества: — Современный автопарк. Мы располагаем большим парком грузовых автомобилей разной тоннажности и типов - тентованные, изотермические, рефрижераторы, тралы. Это позволяет подобрать оптимальный транспорт для любого груза. Все автомобили регулярно проходят техническое обслуживание. — Опытная команда. Наши водители и грузчики - настоящие профессионалы своего дела...
Другие названия: Транспортная компания «Inka Trans»
Сфера деятельности: Услуги: Транспорт, доставка, логистика, хранение
Сайт: inka-trans.ua
промтовари
Основное название: промтовари
Другие названия: інтернет-магазин алмазного інструменту
Сайт: promtovari.com.ua
Описание деятельности: Алмазне свердління – це ідеальний спосіб створення отворів у бетоні, цеглі, камені та інших твердих матеріалах. Завдяки високій точності, відсутності вібрацій і мінімальному рівню пилу, цей метод є найкращим вибором для будівельних і ремонтних робіт. Також інтернет-магазин алмазного інструменту пропонує установки алмазного свердління від провідних виробників. Тут ви знайдете як компактні моделі для невеликих завдань, так і потужні професійні установки для масштабних проектів. Переваги покупки в Promtovari – це якісний товар, гарантія на всю продукцію та доступні ціни. Консультанти магазину допоможуть...
Другие названия: інтернет-магазин алмазного інструменту
Сайт: promtovari.com.ua