Sequoia 2000

Основна назва: Sequoia 2000
Інші назви: Секвоя2000
Сайт: sequoia2000.com

Опис діяльності: Український виробник інженерних систем водопостачання та каналізації, що виготовляє труби, фітинги, кріплення та PP-R системи для монтажу внутрішніх і зовнішніх комунікацій.

Клініка алергології та імунології AirDOC

Основна назва: Клініка алергології та імунології AirDOC
Сайт: airdoc.com.ua
Опис діяльності: AirDOC - клініка алергології та імунології, де працює команда досвідчених алергологів, імунологів, педіатрів, пульмонологів, гастроентерологів і дерматологів. Комплексний підхід допомагає розібратися з причинами симптомів та підібрати індивідуальну тактику лікування.

Житловий Комплекс Акварель

Основна назва: Житловий Комплекс Акварель
Сайт: www.akvareli.od.ua
Опис діяльності: Група компаній «Акварель» спеціалізується на будівництві та реалізації житлової й комерційної нерухомості в Одесі. Основний напрям діяльності компанії — девелопмент житлових комплексів, створення сучасного житла та комплексна забудова територій. У межах своїх проєктів компанія займається будівництвом багатоквартирних будинків, облаштуванням прибудинкових територій, паркінгів та інфраструктури для комфортного проживання мешканців. Окрім житлової нерухомості, «Акварель» працює з комерційними об’єктами, зокрема торговельними та офісними приміщеннями. Компанія пропонує квартири різної площі та...

Vidnova

Основна назва: Vidnova
Сайт: vidnova.ua
Опис діяльності: Vidnova – клініка європейського стандарту у Львові Основне прагнення сучасної людини – абсолютна краса та гармонія у всьому. Виглядати добре – не данина моді, а невід’ємна частина культури. Ми пропонуємо широкий комплекс послуг: пластичні операції будь-якого рівня складності, стоматологію нового покоління, апаратну та медичну косметологію, лазерну гінекологію, прийом вузькопрофільних лікарів. З кожним роком кількість наших пацієнтів зростає, ми розвиваємося, підвищуємо свою кваліфікацію та самовдосконалюємось. Клініка пластичної хірургії, косметології і стоматології орієнтується на гармонійну...

ФОП Работенко

Основна назва: ФОП Работенко
Сайт: rabotenko.com
Опис діяльності: Жіночий пластичний хірург Світлана Работенко. Веду прийом пацієнток у Vidnova Cliniс. Клініка має власну операційну, обладнану сучасними технологіями та комфортабельні палати. Окрім послуг пластичної хірургії клініка надає стоматологічні та косметологічні послуги, завдяки яким ви зможете в одному місці покращити здоров’я та удосконалити красу. Клініка пропонує послугу трансферу і кожного пацієнта веде медичний куратор, який допомагає вирішити усі питання.

ООО фирма ЛЭГ

Основна назва: ООО фирма ЛЭГ

Sea Gate LTD

Основна назва: Sea Gate LTD
Сфера діяльності: Послуги: Транспорт, доставка, логістика, зберігання
Сайт: www.seagate.com.ua
Регіони роботи: Київ, Одеса
Опис діяльності: SEA GATE LTD — логістична компанія, що спеціалізується на організації вантажних перевезень і комплексному супроводі логістичних процесів. Команда допомагає бізнесу планувати доставку, координувати транспортування та знаходити оптимальні рішення для своєчасного переміщення вантажів.

Sea Gate LTD

Основна назва: OrganicMix
Інші назви: Organic Mix
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Сільське господарство та рибальство
Сайт: organic-mix.com.ua
Опис діяльності: Підготовка до городнього сезону завжди починається з простих речей: потрібно визначитися, що саме хочеться виростити, скласти список культур і знайти відповідне насіння. Organic Mix — інтернет-магазин, де можна підібрати насіння для різноманітних посадок без необхідності шукати кожну культуру окремо. Це зручно, коли хочеться заздалегідь організувати весь процес. Мені подобається сам принцип вибору через онлайн-магазин: можна нікуди не поспішати, переглянути доступні варіанти, прочитати інформацію про культуру та вже після цього прийняти рішення. Для досвідчених городників це економить час, а новачкам...

Agatha Polymer

Основна назва: Agatha Polymer
Сайт: agathapolymer.com
Опис діяльності: AGATHA POLYMER — виготовлення виробів зі склопластику, 3D-друк і 3D-моделювання. Власне виробництво в Дніпрі, понад 10 років досвіду. Беремося за одиничні та серійні замовлення: кузовні деталі, сантехніка, будівельні конструкції, ємності, човни, дизайнерські вироби. Склопластик легший за метал, не іржавіє, міцніший за пластик. Доставка по всій Україні.