Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України
Петро Хомка
Основна назва: Петро Хомка
Сайт: once.photo
Опис діяльності: Петро Хомка — фотограф з багаторічним досвідом у сфері фотомистецтва. Спеціалізується на створенні емоційних та стильних зображень, які відображають найкращі моменти життя. Петро працює з людьми, які цінують не лише якість, але й творчий підхід до кожного кадру. Фотографія для нього — це не просто робота, а спосіб передати почуття, атмосферу та історії. Всі його знімки мають індивідуальний стиль, який дозволяє кожному клієнту відчути себе особливим. Він завжди прагне знайти підхід до кожного, щоб результат перевершив очікування. Завдяки гнучкому підходу та увазі до деталей, він створює образи, які...
Сайт: once.photo
Основна назва: VIEW ALL
Інші назви: Блог про все
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: viewall.com.ua
Опис діяльності: Блог VIEW ALL - пише актуальні та експертні статті на різні тематики. Спеціалізується на розміщення гостьових статей.
Інші назви: Блог про все
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: viewall.com.ua
ТОВ "Агросс"
Основна назва: ТОВ "Агросс"
Сайт: vkursi.pro
Регіон роботи: Дніпродзержинск
Опис діяльності: 10.71 Виробництво хліба та хлібобулочних виробів; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання
Сайт: vkursi.pro
Регіон роботи: Дніпродзержинск
ТехноСіті
Основна назва: ТехноСіті
Інші назви: магазин Техно-Сіті
Сайт: tehnocity.com.ua
Регіон роботи: Харків
Опис діяльності: ТехноСіті — інтернет-магазин світлодіодної продукції та електротехніки. У каталозі широкий вибір LED стрічок, блоків живлення, світильників, розеток, вимикачів та іншої електрофурнітури. Магазин пропонує товари за доступними цінами, швидку доставку по Україні та професійне обслуговування.
Інші назви: магазин Техно-Сіті
Сайт: tehnocity.com.ua
Регіон роботи: Харків
New tech zone
Основна назва: New tech zone
Інші назви: NTZ
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт: ntz.com.ua
Опис діяльності: Пояснюють усе: як увімкнути потрібну функцію, як зекономити батарею чи відключити зайві опції. Підійде і молоді, і старшому поколінню.
Інші назви: NTZ
Сфера діяльності: Послуги: Освіта, тренінги, сертифікація
Сайт: ntz.com.ua
Bazylik Recipes
Основна назва: Bazylik Recipes
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Сайт: bazylik.com.ua
Опис діяльності: Bazylik.com.ua — це кулінарний сайт, де кожен може знайти рецепт до душі. Ми створили прості та смачні рецепти для будь-якого настрою і випадку: від швидких страв для кожного дня до святкових шедеврів.
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Сайт: bazylik.com.ua
Алюміній Україна
Основна назва: Алюміній Україна
Сайт: aluminium-ukraine.com.ua
Опис діяльності: Наша місія - стати кращим місцем покупок будь-яких видів алюмінієвого профілю для кожного покупця, незалежно від його роду діяльності і обсягів закупівель. Наша компанія прагне створити простір, в якому кожен клієнт зможе придбати якісну продукцію, уникаючи необґрунтованих витрат, і скористатися повним комплексом послуг обробки і логістики. Ми ставимо перед собою амбітне завдання - забезпечити всім нашим покупцям максимально вигідні ціни, за рахунок конкурсу постачальників прокату на постійній основі. Ми хочемо, щоб наш клієнт міг отримати будь-який вид профілю в будь-якому обсязі, безпосередньо при...
Сайт: aluminium-ukraine.com.ua
пп ОЛАНКО
Основна назва: пп ОЛАНКО
Сайт: olanko.com.ua
Опис діяльності: Olanko dental studio — це сучасна стоматологічна клініка, яка об’єднує інновації, досвід і турботу про кожного пацієнта. Ми спеціалізуємося на наданні повного спектру стоматологічних послуг, використовуючи передові досягнення сучасної стоматології. Наша філософія базується на комплексному та індивідуальному підході до лікування. Ми переконані, що ефективне лікування починається з глибокого розуміння потреб кожного пацієнта, тому кожен візит до нашої студії розпочинається з детального обстеження. Це дозволяє нам скласти персоналізований план лікування, який відповідає саме вашим анатомічним...
Сайт: olanko.com.ua
Интернет-магазин МедБаза
Основна назва: Интернет-магазин МедБаза
Сфера діяльності: Торгівля: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт: medbaza.com.ua
Опис діяльності: МедБаза — это медицинский интернет-магазин, предлагающий широкий ассортимент товаров для здоровья, реабилитации и ухода. Наш магазин работает с сертифицированной продукцией, предоставляет гарантию на большинство товаров и предлагает конкурентоспособные цены. В нашем каталоге можно найти тренажёры для реабилитации, которые помогут восстановить физическую активность после травм или заболеваний. Также в продаже представлены подъёмники, вертикализаторы и инвалидные кресла, обеспечивающие комфорт и безопасность при передвижении. Мы также предлагаем ортопедическое и подологическое оснащение, включая стельки,...
Сфера діяльності: Торгівля: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт: medbaza.com.ua