ваше прибирання
Основна назва: ваше прибирання
Сфера діяльності: Послуги: Побутові послуги: прибирання, прання, чищення, фото, ательє, ЖКГ та ін.
Сайт: yourcleaning.com.ua
Регіон роботи: Харків
Опис діяльності: Я працювала в сервісі "Ваше прибирання", і нікому не рекомендую, ані працювати в ньому, ані замовляти клінінг. Чому не рекомендую працювати. Влад Рябінін - власник компанії не виплачує вчасно зарплату, Затримки по 2 - 3 тижні. Хоча клієнти звісно розраховуються одразу. Він просто прокручує гроші робітників. З цієї ж причини не рекомендую замовляти і сервіс. Люди, що працюють коли думають про те, чи отримають вони зп - зли, працюють аби як. Новачки - ті ще якось стараються. Коли розуміють, що директор такий собі, то ентузіазм різко падає. Постійна текучка, працює будь-хто. наймає на роботу...
Сайт: yourcleaning.com.ua
Інші назви: Медосмотра Нет
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт: medosmotra.net
Регіон роботи: Кам’янец-Подільськ
Опис діяльності: Медицинский центр который специализируется на быстром оформлении меддокументов. Работает по всей Украине. Документы соответствуют требованиям МОЗ Украины.
Інші назви: Медосмотра Нет
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт: medosmotra.net
Регіон роботи: Кам’янец-Подільськ
futuretech.com.ua
Основна назва: futuretech.com.ua
Сайт: futuretech.com.ua
Опис діяльності: Future Technologies надає комплексні послуги з налаштування та обслуговування корпоративних мереж для бізнесів будь-якого масштабу https://futuretech.com.ua/ . Наші експерти забезпечують стабільність і безпеку мережевої інфраструктури, гарантують високу пропускну здатність і надійний доступ до даних. Наші послуги: Налаштування корпоративних мереж: Проєктуємо та впроваджуємо локальні та розширені мережі з урахуванням потреб вашої компанії. VPN для віддалених підключень: Забезпечуємо безпечний доступ до корпоративної мережі через IPSec, SSL та OpenVPN для віддалених співробітників та філій. ...
Future Technologies
Основна назва: Future Technologies
Сайт: futuretech.com.ua
Опис діяльності: Future Technologies пропонує повний спектр послуг з налаштування, оптимізації та обслуговування корпоративних мереж. Ми проєктуємо та впроваджуємо локальні (LAN) і розширені (WAN) мережі, забезпечуючи високу пропускну здатність, надійність і безпеку вашої інфраструктури. Наші послуги: Налаштування корпоративних мереж: Проєктуємо мережі під потреби вашого бізнесу з гарантованою надійністю. VPN-рішення: Забезпечуємо безпечний доступ до мережі через IPSec, SSL та OpenVPN для віддалених працівників та філій. Обладнання Cisco, Mikrotik, Ubiquiti, TP-Link: Налаштуємо маршрутизацію, фільтрацію та...
Future Technologies
Основна назва: Future Technologies
Сайт: futuretech.com.ua
Опис діяльності: Future Technologies пропонує комплексний технічний аудит сайтів для виявлення та виправлення критичних SEO-помилок. Наші експерти перевіряють швидкість завантаження, мобільну адаптивність, індексацію сторінок, мета-теги, структуру посилань, безпеку та багато іншого. Ми надаємо детальний звіт з рекомендаціями для покращення позицій сайту в пошукових системах, підвищення конверсії та зручності користування.
Галаквалайн
Основна назва: Галаквалайн
Інші назви: ТОВ "Галаквалайн"
Сайт: sribna.ua
Опис діяльності: Виробництво природної артезіанської води "Срібна". Поставки по Україні.
Інші назви: ТОВ "Галаквалайн"
Сайт: sribna.ua
АкваДіон
Основна назва: АкваДіон
Інші назви: ДП "АкваДіон" ТОВ "Аква-Лео"
Сайт: aquadion.lviv.ua
Опис діяльності: Виробництво і доставка питної води у Львові та Львівській області, очищена та природна артезіанська вода.
Інші назви: ДП "АкваДіон" ТОВ "Аква-Лео"
Сайт: aquadion.lviv.ua
Super Money
Основна назва: Super Money
Сфера діяльності: Торгівля: Обладнання для підприємств
Сайт: super-money-counters.com.ua
Опис діяльності: Інтернет-магазин Super-Money-Counters спеціалізується на продажу в Україні машинок для рахунку та перевірки грошей на справжність, сортуванні, пакуванні купюр та монет, аксесуарів для техніки від найкращих світових виробників
Сфера діяльності: Торгівля: Обладнання для підприємств
Сайт: super-money-counters.com.ua