промтовари

Основна назва: промтовари
Інші назви: інтернет-магазин алмазного інструменту
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Будматеріали, скло, бетон та суміші
Сайт: promtovari.com.ua
Опис діяльності: Алмазне свердління – це ідеальний спосіб створення отворів у бетоні, цеглі, камені та інших твердих матеріалах. Завдяки високій точності, відсутності вібрацій і мінімальному рівню пилу, цей метод є найкращим вибором для будівельних і ремонтних робіт. Також інтернет-магазин алмазного інструменту пропонує установки алмазного свердління від провідних виробників. Тут ви знайдете як компактні моделі для невеликих завдань, так і потужні професійні установки для масштабних проектів. Переваги покупки в Promtovari – це якісний товар, гарантія на всю продукцію та доступні ціни. Консультанти магазину допоможуть...

Renovation of Home

Основна назва: Renovation of Home
Сайт: renovationofhome.com.ua

Опис діяльності: Renovation of Home — это интернет-магазин, который специализируется на продаже входных и межкомнатных дверей высокого качества. Магазин зарекомендовал себя как надежный поставщик дверей, предлагая покупателям широкий ассортимент моделей на любой вкус и бюджет. Преимущества магазина 🔹 Большой выбор В каталоге представлены бронированные, металлические, стальные, железные и глухие входные двери, а также теплые двери с повышенной шумо- и теплоизоляцией. Каждая модель отвечает высоким стандартам надежности и долговечности. 🔹 Качественные материалы Все двери изготовлены из прочных материалов,...

Accent Apart Hotel - Апарт готель у Львові

Основна назва: Accent Apart Hotel - Апарт готель у Львові
Інші назви: Accent Apart Hotel
Сфера діяльності: Послуги: Туризм
Сайт: accent-aparthotel.com.ua
Регіон роботи: Львів

Опис діяльності: ACCENT APART HOTEL це готель із стильними номерами, власною парковкою та ідеальним розташуванням.

Odejda Kiev

Основна назва: Odejda Kiev
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: www.odejda.kiev.ua
Опис діяльності: Odejda Kiev – це сучасний онлайн-ресурс, присвячений моді, стилю та одягу, який допомагає читачам бути в курсі останніх трендів та знаходити натхнення для створення власного унікального образу. На сторінках блогу публікуються огляди актуальних тенденцій, поради щодо вибору одягу та аксесуарів. Окрім цього, блог пропонує огляди брендів, розповідаючи про їхню історію, філософію та особливості продукції. Для тих, хто прагне отримати практичні поради, Odejda Kiev публікує матеріали на тему вибору термобілизни, надаючи рекомендації від експертів щодо правильного підбору цього важливого елементу гардероба....

Danapris Doors

Основна назва: Danapris Doors
Сайт: danaprisdoors.com.ua

Опис діяльності: Двері DANAPRIS DOORS – це ключовий елемент у створенні унікального дизайну інтер'єру. Високоякісні вироби гармонійно завершують та підкреслюють стиль вашого простору. Ми цінуємо майстерність, тому використовуємо передові світові технології та досвід у виготовленні міжкімнатних дверей. Завдяки італійським стандартам якості та інноваціям ми задаємо тренди у "дверній моді". Сучасне обладнання нашої фабрики дозволяє втілювати найсміливіші дизайнерські ідеї в життя.

TechGaz

Основна назва: TechGaz
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Електроніка, побутова техніка
Сайт: tech.gas.ua

Опис діяльності: Шукаєте ефективне рішення для швидкого нагріву води? Рекомендуємо звернути увагу на водонагрівач від Tech Gas. Сучасні моделі вирізняються високою енергоефективністю, швидким нагріванням та надійністю в експлуатації. Завдяки широкому асортименту ви зможете підібрати оптимальний варіант як для невеликих квартир, так і для просторих будинків чи офісів. Tech Gas гарантує якість продукції, оперативну доставку та професійну консультацію від експертів. Обирайте надійне обладнання для забезпечення комфорту у вашому домі – відвідайте сторінку з водонагрівачем та зробіть вигідний вибір вже сьогодні!

Спец сервіс

Основна назва: Спец сервіс
Інші назви: ПП Спецсервіс
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Сайт: specservis.com.ua
Опис діяльності: НАЦІОНАЛЬНА БУДІВЕЛЬНО-ІНЖИНІРИНГОВА КОМПАНІЯ Проєктування, будівництво, ремонт та обслуговування для державних замовників

Головата А.В., ФОП

Основна назва: Головата А.В., ФОП
Сфера діяльності: Торгівля: Продукти харчування та напої, алкоголь, табак
Регіон роботи: Вінниця

blog

Основна назва: blog
Інші назви: Lytle
Сайт: escomprarcamisetas.es
Опис діяльності: Good аnswers in return of this queѕtiokn with genuine arguments and telling all about that.

АІ ГРУПП

Основна назва: АІ ГРУПП
Інші назви: АИ ГРУП
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Сайт: angar-aigrup.com.ua
Регіон роботи: Запоріжжя

Опис діяльності: Будівництво ангарів. Прямостінні та арочні ангари. Зерносховища, ферми, склади та інше