EXI

Основна назва: EXI
Інші назви: Інтернет-магазин одягу Exi
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: exi.com.ua
Опис діяльності: Інтернет-магазин одягу Exi – це ідеальне місце для тих, хто цінує стиль, якість та зручність покупок. На сайті представлений широкий асортимент одягу для жінок та чоловіків, що дає змогу знайти все необхідне для створення унікального гардеробу. Особливу увагу варто приділити простоті навігації по сайту та швидкій доставці. Система пошуку та фільтрів дозволяє легко знайти потрібні речі, а регулярні акції та знижки допомагають заощаджувати на покупках. Якщо ви шукаєте інтернет-магазин з високим рівнем обслуговування та широким вибором якісного одягу, Exi – ваш найкращий вибір!

Manupackaging Group

Основна назва: Manupackaging Group
Інші назви: Manupackaging
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Сайт: manupackaging.ua

Опис діяльності: Manupackaging Group — провідний виробник пакувальних матеріалів у Європі з більш ніж 85-річним досвідом роботи. Компанія має 5 заводів у Німеччині, Бразилії та Аргентині і вже 23 роки успішно працює на ринку України. Понад 200 компаній в Україні співпрацюють з Manupackaging, довіряючи якість і надійність їхньої продукції. Основна спеціалізація компанії — виробництво та дистрибуція пакувальних матеріалів і обладнання для завершальних етапів пакування. Manupackaging пропонує тільки безпечні матеріали, що підлягають 100% переробці, і надає повний сервіс з обслуговування обладнання. Шоурум компанії...

Artpix3d

Основна назва: Artpix3d
Сайт: artpix3d.com
Опис діяльності: Продаж 3d кристалів в США і інших країнах.

True Real Estate

Основна назва: True Real Estate
Інші назви: TRue
Сфера діяльності: Торгівля: Нерухомість: продаж та оренда
Сайт: trueagency.online

Опис діяльності: Компания True Real Estate - это инвестиционный фонд недвижимости на Бали. Руководство компании: Основатель - Валентин Станишевский Спикер конференций «Миллиарды», «Kaizen Club», человек года «Young Business Club»; Более 20 докладов в Киевской Администрации и министерствах; Кандидат наук, мастер спорта; Основатель общественной организации «Я действую сейчас». CEO - Сергей Харламов, партнер компании. Серийный предприниматель и инвестор. Опыт работы 10 лет в крупнейших инвестиционных банках и фондах, Morgan Stanley, Bank of America, UBS Успешно запустил ряд стартапов Строил успешные бизнесы как в Украине...

1 Web Development

Основна назва: 1 Web Development
Інші назви: One Web Development
Сайт: 1-web-development.com

Опис діяльності: Створюємо веб-сайти, онлайн сервіси та платформи будь-якої складності та напряму, з урахуванням актуальних тенденцій, особливостей бізнесу.

Баді бет

Основна назва: Баді бет
Сфера діяльності: Торгівля: Спорттовари
Сайт: serdze.org.ua

Опис діяльності: Занурення у світ азартних ігор ще ніколи не було таким захопливим, як з Buddy bet. Ми пропонуємо не просто платформу для ставок, а справжню подорож у світ безмежних можливостей та емоцій. Кожен, хто заходить на наш сайт, отримує доступ до різноманітних слотів, ставок на спортивні події та багатьох інших розваг, які приносять максимум задоволення. Buddy bet – це гарантія прозорості та безпеки. Ми піклуємося про наших користувачів, тому всі ставки є захищеними, а процес гри – чесним і відкритим. З нами ви можете бути впевненими у кожному зробленому кроці, адже наша репутація та багаторічний досвід...

Gerasimov Gallery

Основна назва: Gerasimov Gallery
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Сайт: gerasimovgallery.kiev.ua

Опис діяльності: Маєте намір створити унікальні меблі для бару або кафе, або ж вам потрібна оригінальна вивіска чи портрет на дереві? Звертайтеся до майстерні Gerasimov Gallery! Наші досвідчені майстри реалізують будь-які ваші ідеї, виготовляючи меблі, предмети інтер'єру або рекламні вивіски за індивідуальним дизайном. Ми створимо вироби, які ідеально відповідатимуть стилю вашого закладу. Замовляйте у нас ексклюзивні предмети декору та портрети на дереві – ми впораємося з будь-якими завданнями!

Джоб Хант

Основна назва: Джоб Хант
Інші назви: Кадрова агенція "Джоб Хант"
Сфера діяльності: Послуги: Кадрові агенції, рекрутинг
Опис діяльності: Рекрутингові агенція

360view

Основна назва: 360view
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Сайт: 360view.com.ua
Регіон роботи: Львів

Опис діяльності: звернутися до фірми, яка займається встановленням відеоспостереження у Львові. У них 360view є фахівці, які вам безкоштовно підкажуть, що куди і як встановлювати. Ми 3 роки тому в магазин встановлювали камери відеоспостереження, що працюють до цього дня добре.

ТОВ Автошкола Магістраль

Основна назва: ТОВ Автошкола Магістраль
Інші назви: Автошкола Магістраль
Сфера діяльності: Послуги: Авто/мото: ремонт, навчання, заправки та ін.
Сайт: magistral.dp.ua
Регіон роботи: Кривий Ріг

Опис діяльності: ТОВ "Автошкола Магістраль" у Кривому Розі надає якісне навчання водінню з гнучким графіком (ранкові, денні, вечірні групи). Практичні заняття проводяться на сучасних авто в зручний для студентів час і місці. Школа гарантує підготовку до іспитів і впевнене водіння.