Spravk.xyz

Основна назва: Spravk.xyz
Інші назви: ТОВ «ХЕНД ПЛЮС»
Сайт: spravk.xyz

Опис діяльності: Spravk.xyz — інформаційно-консультаційний сервіс у сфері медичних оглядів і медичної документації. Команда працює з інформаційним супроводом клієнтів, обробкою звернень, консультаціями та розвитком онлайн-проєкту.

Оренда кальяну Львів Dumno

Основна назва: Оренда кальяну Львів Dumno
Інші назви: Dumno, Димно
Сфера діяльності: Послуги: Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес
Сайт: dumno.in.ua
Регіон роботи: Львів
Опис діяльності: Оренда кальянів у Львові від Dumno — це професійний сервіс швидкої доставки димного відпочинку прямо до вашого дому. Пропонуємо прокат кальянів преміумкласу (Karma, Amy) у Львові та області із комплектацією під ключ. Лише топові тютюни, повна стерилізація та розпалене вугілля за 45–60 хвилин. Сервіс Dumno на площі Ринок, 12 гарантує ідеальний смак вашого вечора.

Глобал Шина

Основна назва: Глобал Шина
Інші назви: Грузовые шины с бесплатной доставкой по всей Украине от «Глобал Шина»
Сфера діяльності: Торгівля: Автомобілі, запчастини, автохімія
Сайт: globalshina.com.ua
Опис діяльності: Надежность грузового автомобиля начинается с того, что находится в постоянном контакте с дорогой. Именно шины принимают на себя многотонные нагрузки, перепады температуры, длительные поездки и некачественное покрытие. Поэтому их своевременная замена — это не только вопрос комфорта, но и способ избежать лишних расходов на ремонт и простои техники. «Глобал Шина» предлагает широкий выбор грузовых шин для тягачей, прицепов, строительной и коммерческой техники. В каталоге представлены модели с различными характеристиками, рассчитанные как на междугородние перевозки, так и на интенсивную работу в сложных...

Legio

Основна назва: Legio
Інші назви: Legio ТОВ
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Машинобудування та обладнання
Сайт: legio.ua
Опис діяльності: Legio - виробник сучасного захисного одягу для металургії, енергетики, цивільного захисту та інших галузей. Розробляємо та виробляємо високоякісний захисний одяг для важкої промисловості та аварійно-рятувальних служб. Найсучасніші матеріали з вогне-термо-, антистатичними захисними властивостями, передові рішення в ергономіці та моделюванні. З 2004 року постачаємо лідерам важкої промисловості. Виробництво: Харків та Мукачево. Масові та індивідуальні замовлення, розробка під технічні умови замовника.

Міжнародний центр відновлювальної медицини

Основна назва: Міжнародний центр відновлювальної медицини
Сайт: zabolelo.com
Опис діяльності: Міжнародний центр відновлювальної медицини спеціалізується на безопераційному лікуванні сколіозу та інших деформацій хребта. Тут застосовуються сучасні реабілітаційні методики, що довели свою ефективність у світовій практиці. Ключовим напрямом є терапія за методом Шрот, яка допомагає впливати на викривлення хребта у трьох площинах. Завдяки цьому підходу формується правильний м’язовий баланс, покращується дихання та стабілізується постава. Кожен пацієнт проходить індивідуальну діагностику та отримує персональну програму вправ. Регулярні заняття під наглядом фахівців сприяють поступовому відновленню...

MED PROTECT LLC

Основна назва: MED PROTECT LLC
Інші назви: ТОВ: «МЕД ПРОТЕКТ»
Сайт: medreference.pro

Опис діяльності: MED PROTECT LLC — компанія у сфері медичних та інформаційно-консультаційних послуг. Робота пов’язана зі спілкуванням із клієнтами, обробкою звернень і наданням інформації щодо медичних оглядів та документів.

Cryptabar

Основна назва: Cryptabar
Сайт: cryptabar.com
Опис діяльності: Онлайн-сервіс займається обміном криптовалют на гривню та банківські картки. Основна діяльність сайту — купівля, продаж і конвертація популярних цифрових активів, зокрема Bitcoin, USDT, Ethereum, Litecoin та інших криптовалют. Сервіс надає користувачам можливість швидко оформити заявку на обмін, обрати потрібний напрямок і провести операцію онлайн у зручному форматі.

Livita Software

Основна назва: Livita Software
Сайт: livita.software
Опис діяльності: Хочу поділитися досвідом проходження співбесід у компанії «Livita Software». Почну з технічної співбесіди. За весь час мені не поставили жодного професійного питання, що для мене було несподівано. Можливо, це пов'язано з тим, що компанія шукала кандидата рівня Junior, тоді як мій досвід відповідає рівню Middle. Хоча у вакансії було чітко написано «Розробник Junior/Middle». Під час співбесіди були озвучені конкретні фінансові умови співпраці. Також пообіцяли надати відповідь до понеділка. У понеділок відповіді я не отримав і був змушений сам уточнювати статус розгляду. Лише пізно ввечері після...

Zelen Store

Основна назва: Zelen Store
Інші назви: ТОВ "Зелен Стор"
Сфера діяльності: Торгівля: Компьютери, комплектуючі, ПЗ
Сайт: zelen-store.com.ua
Регіон роботи: Львів
Опис діяльності: Zelen Store — інтернет-магазин технологічних рішень для зв'язку, автономного живлення та спеціалізованого обладнання. Постачаємо Starlink, дрони, тепловізори, прилади нічного бачення та супутні товари для приватних клієнтів, бізнесу, військових підрозділів і волонтерських організацій. Наші переваги — технічна експертиза, професійні консультації, власні рішення під конкретні задачі, офіційне оформлення документів, можливість післяплати та постачання великих партій обладнання по всій Україні.

ТОВ «ВАШ СЛУХ НАША ТУРБОТА»

Основна назва: ТОВ «ВАШ СЛУХ НАША ТУРБОТА»
Сайт: vashsluh.com.ua
Опис діяльності: Мережа центрів ВАШ СЛУХ НАША ТУРБОТА спеціалізується на повній діагностиці та лікуванні слуху, а також захворювань вуха, горла та носа. Ми знаємо, наскільки важливий якісний слух для повноцінного життя. Саме тому наші спеціалісти пропонують комплексний підхід згідно з індивідуальними потребами. У команді працюють лише досвідчені фахівці: кваліфікований отоларинголог та сурдологи, які використовують найсучасніше обладнання для аудіометрії, тимпанометрії та інших необхідних обстежень. Компанія ВАШ СЛУХ НАША ТУРБОТА – офіційний дистриб’ютор слухових апаратів міжнародної компанії Unitron (Канада,...