Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України
Основна назва: Wise Service
Інші назви: Wise Service
Сайт: wise-service.ua
Регіон роботи: Полтава
Опис діяльності: Wise Service - український виробник обладнання та програмного забезпечення для віконного виробництва. Наші спеціалісти оцінюють реальні потреби виробників та підбирають програмне забезпечення та обладнання відповідно до запиту. Завдяки впровадженню автоматизації значно зменшується брак у виробництві, забезпечується стабільна якість, зменшується вплив людського фактору на якість та тривалість виробництва та інше.
Інші назви: Wise Service
Опис діяльності: Продажа омолаживающих кремов
Medion Group
Основна назва: Medion Group
Сайт: medion-group.com.ua
Опис діяльності: Медіон — надійний постачальник інноваційного медичного обладнання для сучасних медичних установ. Наша мета — допомагати лікарням і клінікам забезпечувати якісну медичну допомогу завдяки сучасним технологічним рішенням. Ми пропонуємо великий вибір медичного обладнання для діагностики, лікування та наукових досліджень. Уся продукція відповідає високим стандартам безпеки та якості, забезпечуючи точність, ефективність і стабільну роботу.
Сайт: medion-group.com.ua
Аурум
Основна назва: Аурум
Сфера діяльності: Торгівля
Сайт: aurum.in.ua
Опис діяльності: Проработала в этой компании 2 года 2 мес. Пока не ушла на выходной а мне звонят и говорят «мы с вами больше не сотрудничаем», девочки не хотят с вами работать. Не разобравшись уволили и вот так вот легко решают судьбу человека. Также привет девочкам продавцам, подлые крысы которые в лицо улыбались а сами за глаза руководству накапали что не хотят со мной работать. С одной был конфликт из 3х продавцов, так более менее после того работали, а эти двое мне постоянно на нее сплетничали а по итогу меня сделали получается крайней. Не советую никому идти работать в компанию Аурум солнечная галерея, город...
Сфера діяльності: Торгівля
Сайт: aurum.in.ua
Marsego
Основна назва: Marsego
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Опис діяльності: Повний треш і відстій, магазини українського бренду які працюють з повністю НЕоформленними співробітниками!!! Весь штат на кожному магазині не оформлений. Про це попереджають ще на співбесіді. Працюють віком 18-21 років весь персонал , якім звісно непотрібне оформлення, вони живуть тільки сьогдняшнім днем . Одяг в основному дерматин, немає ціни вище 5000грн , ширпотріб все....акрил , полієстер. Відношення до співробітників як до скотини, звільнити можуть в любу секунду. Не раджу йти туди працювати
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: medica-plus.com
Іконна Лавка
Основна назва: Іконна Лавка
Сайт: ikonna-lavka.com.ua
Опис діяльності: Магазин - склад з релігійними товарами та ексклюзивними подарунками
Сайт: ikonna-lavka.com.ua
Discipline
Основна назва: Discipline
Сфера діяльності: Послуги: Преса, видавнича діяльність, Інтернет-видання
Сайт: discipline.com.ua
Опис діяльності: Новинний сайт спортивної направленості Discipline присвячений повному охопленню українського спорту. На Discipline читачі знайдуть актуальні новини про футбол, баскетбол, теніс, кіберспорт, бокс, біатлон, хокей та інші дисципліни. Ми прагнемо бути першим джерелом інформації, коли йдеться про великі та локальні спортивні події, досягнення спортсменів, матчі та турніри. Особливо важливе місце в матеріалах Discipline займає баскетбол — ми регулярно публікуємо огляди матчів, інтерв’ю з гравцями та тренерами, а також статистичну аналітику. Чи то українська Суперліга, чи міжнародні виступи на клубному чи...
Сфера діяльності: Послуги: Преса, видавнича діяльність, Інтернет-видання
Сайт: discipline.com.ua
WestGard
Основна назва: WestGard
Сфера діяльності: Торгівля: Квіти, насіння, рослини, зоотовари
Сайт: westgard.com.ua
Опис діяльності: Шукаєте якісні саджанці та насіння для свого саду чи городу? В інтернет-магазині WestGard представлено широкий асортимент: різноманітні плодові, декоративні, ягідні та хвойні культури. Садовий центр пропонує тільки перевірені саджанці з гарантованою приживлюваністю. Завдяки професійному догляду та дотриманню технологій вирощування, всі рослини мають міцну кореневу систему та високу життєздатність. Купити саджанці можна просто та легко онлайн на сайті - зручний каталог, кваліфіковані консультанти, безпечна та швидка доставка по Україні.
Сфера діяльності: Торгівля: Квіти, насіння, рослини, зоотовари
Сайт: westgard.com.ua
Онлайн кредити - Credit7
Основна назва: Онлайн кредити - Credit7
Інші назви: Credit7
Сайт: credit7.ua
Опис діяльності: Credit7 - сервіс швидких онлайн кредитів в Україні. Оформлення повністю онлайн, гроші надходять на картку, прозорі умови.
Інші назви: Credit7
Сайт: credit7.ua