Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Пошук відгуків про компанію за сферою діяльності «Освіта, тренінги, сертифікація»

Laba Rating

Основна назва: Laba Rating
Інші назви: Фоп «Zulu»
Сайт: laba-rating.com.ua
Опис діяльності: Лаба Рейтинг - це незалежна онлайн-платформа, що допомагає студентам обрати найкращих виконавців студентських робіт. Ми перевіряємо всі відгуки на предмет “накрутки”. На нашому сайті розміщені лише реальні відгуки студентів українських ВНЗ, які замовляли курсові, дипломні чи інші роботи у компаній, що розміщені у рейтингу. Щороку багато українських студентів стають жертвами шахрайських компаній, які продають псевдо реферати чи курсові скачані з інтернету. Особливо прикро, що негативні відгуки, розміщені на форумах, губляться через “накрутки” гарних відгуків з боку самих рефератних компаній. До того ж,...

Lemon student's work

Основна назва: Lingvo Habit
Інші назви: Лингво Хэбит
Сайт: lingvohabit.com
Регіони роботи: Київ, Харків
Опис діяльності: Курсы, марафоны и тренажёры на платформе LingvoHabit помогают организовать процесс изучения английского языка самостоятельно и на любом уровне обучения. В основу системы обучения на платформе легла методика «языки как стиль жизни» от лингвиста и языкового блогера Елены Рувель. Это значит, что изучение иностранного языка идёт ежедневно, шаг за шагом, а новые знания максимально часто применяются на практике.

Logopedkab

Основна назва: Logopedkab
Інші назви: логопедкаб
Сайт: logopedkab.com
Опис діяльності: Детская педиатрия онлайн, работают с детьми на русском, украинском и английском языках. Сами находятся в Черногории но работают по всему миру

Love&Learn

Основна назва: Love&Learn
Сайт: loveandlearn.com.ua
Опис діяльності: Love&Learn – это центр английского и китайского языков, который поможет Вам свободно заговорить, избавиться от языкового барьера и влюбиться в язык. Для нас самое главное - научить Вас говорить правильно, быстро и не тратить Ваше время впустую. Для этого мы разработали методику без воды: только актуальные темы, интенсивы по грамматике и много разговорного языка. У нас мини группы до 6 человек. У каждой группы есть личный куратор. На занятиях мы делаем основной упор на разговорную речь, а также уделяем внимание практической грамматике. Занятия ведут не только украинские преподаватели, но и носители...

M & D International Jobs

Інші назви: Mediastart, МедиаСтарт
Сайт: www.mediastart.school
Регіони роботи: Київ, Одеса
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Учебный центр , подготовка кадров для радио и телевидения, курсы телеведущих.

meeting point ukraine

Основна назва: meeting point ukraine
Інші назви: Meeting Point, Митинг Поинт Украина, Митинг Поинт
Сайт: meetingpoint.ua

Опис діяльності: Организация бизнес мероприятий

Na5ku

Основна назва: Na5ku
Сайт: na5ku.com.ua
Опис діяльності: Отправила этим аферистам свое резюме откликнувшись на вакансию на ворк.юа , в итоге, перезванивает мне чучело , говорит что из моего города , хотя я в этом сомневаюсь, и начинает собеседование по телефону, на 4-5 вопросе начинает задавать вопросы о моей личной жизни, где я живу, как и с кем провожу время. На мое уточнение, мол давайте будем деловыми людьми и будет беседовать исключительно по теме - о работе, оно пожелало мне всего хорошего и бросило трубку. Или отдел кадров набирается из дегенератов ему подобных или я не знаю тогда что думать о том что это было

New Brain

Основна назва: New Brain
Інші назви: New Brain школа иностранных языков
Сайт: newbrain.com.ua
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: "NEW BRAN - це школа іноземних мов та розвитку для дітей та дорослих. Курси: - англійська - корейська - японська - китайська - німецька - французька - іспанська - польська та Бізнес куср для дітей та підлітків"