Пошук відгуків про компанію за сферою діяльності «Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес»

pineapple брачное агентство

Основна назва: pineapple брачное агентство
Сфера діяльності: Послуги: Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес

Опис діяльності: Брачное вгентство

Pinup

Основна назва: Pinup
Сайт: pinup-cazino.com
Опис діяльності: Я очень много искал развлечения по душе и так как я очень азартный игрок, например в покер, то это лучший сервис из возможных для людей.

pinupcazino

Основна назва: pinupcazino
Інші назви: ЧП pinupcazino
Сайт: pinupcazino.com
Опис діяльності: На лицензионном сайте казино можно играть на деньги не только на игровых автоматах, но и делать ставки на спорт в БК. Игровой клуб дает возможность регистрироваться через пк и мобильный телефон бесплатно.

Pokerbet

Основна назва: Pokerbet
Інші назви: Poker bet
Сайт: poker-pokerbet.com
Опис діяльності: Коли азарт поєднується з технологічністю та продуманим сервісом, з’являється формат нового рівня — саме таким є Pokerbet. Це онлайн-платформа, що об’єднує різні напрями ігрової індустрії, надаючи користувачам доступ до покеру, казино та спортивних ставок у межах одного акаунта. Компанія зосереджена на створенні зручного, безпечного та функціонального середовища, де кожен гравець може обрати власну стратегію відпочинку. Pokerbet пропонує різноманітні покерні формати — від класичних столів до масштабних турнірів із гарантованими призовими фондами. Казино-напрям представлений сотнями слотів,...

Pokerbet

Основна назва: Pokerbet
Інші назви: Покер бет Pokerbet
Сайт: pokerbet-global.com
Опис діяльності: Pokerbet відкриває користувачам доступ до сучасного онлайн-простору розваг, де зібрані різні формати азартних ігор в одному сервісі. Платформа поєднує покер, казино та спортивні ставки, пропонуючи гравцям зручну систему навігації, широкий вибір можливостей і стабільну роботу. Основна ідея сервісу полягає у створенні комфортного цифрового середовища, де кожен користувач може знайти формат гри, що відповідає його інтересам. Любителям покеру доступні різні столи та турнірні події, які регулярно проводяться на платформі. Гравці можуть брати участь у змаганнях із призовими фондами, тренувати свої навички...

Primier abri hotel

Основна назва: Primier abri hotel
Регіон роботи: Дніпро

Опис діяльності: Отель

RB Group

Основна назва: RB Group
Інші назви: Ивент, Inter Stage, какая то организация праздников, и все это одна и та же контора

Опис діяльності: Компания «Ивент», занимаются организацией конференций и разных мероприятий. Находятся в Киеве, ул. Саперно-Слободская, 6в. Приглашают на собеседование всех подряд, люди идут потоком. Работают только женщины! Директор – настоящая хамка! Грубит, ведет себя ужасно, унижает! К людям с 2-мя высшими образованиями относиться как к мусору! Не оформляют! Идти туда не советую! это таже шарашкина контора - 067-232-68-80, 067-238-98-55, 093-970-35-35, 067-506-99-72 Подвысоцкого 21 оф1, Руденко 6а, Лепсе 16, ул. Луговая 10, 2 подьезд, оф.73 – продажа билетов, с планом продаж в 30 000 грн, иначе останетесь без зп!...

Reikartz

Основна назва: Reikartz
Сайт: ua.reikartz.com
Регіони роботи: Київ, Запоріжжя, Одеса, Херсон

Опис діяльності: Пригласили на собеседование, разговаривал с каким то инженером он сказал, что вы нам подходите, ждите звонка с вами ещё должен поговорить директор гостиницы, прождал целых две недели набрался наглости звоню, мне отвечает что вы типа от какого то сергея петровича, я говорю нет, тогда мне говорят извините вы нам не подходите. Не советую идти в это предприятие пока проходил собеседование при мне несколько раз слышал нецензурную брань со стороны руководства гостиницы.

S.K.Y.

Основна назва: S.K.Y.
Інші назви: СК "Янтарный"
Сайт: skyantar.dp.ua
Регіон роботи: Дніпро

Опис діяльності: Детский спортивно-развлекательный комплекс, новый.

Shangri La

Основна назва: Shangri La
Сайт: sl.casino
Опис діяльності: Shangri La – нове українське казино, яке радістно вітає в своїх стінах новачків і професіоналів. Наявність ліцензії від державної комісії з регулювання лотерей та азартних ігор гарантує гостю чесні ставки. Кожен виграш виплачується моментально і без додаткових умов. Шангрила – це синонім якісного азарту.