Пошук відгуків про компанію за сферою діяльності «Юридичні послуги, право, адвокатура, консультації»

авенна

Основна назва: авенна
Сайт: www.avenna.com.ua
Опис діяльності: хорошие юристы, очень грамотно подходят к своему делу.работу всегла выполняют в срок и очень скурпулезно. это приятно.,что у нас есть компания авенна. офис в центре, что очень удобно.

Агенство недвижимости Крещатик

Основна назва: Агенство недвижимости Крещатик
Інші назви: Федурова Елена - Мразь галимая

Адвокат Винту Євгеній Юрійович

Основна назва: Адвокат Винту Євгеній Юрійович
Інші назви: Винту Є.Ю.
Сайт: bento.me
Регіон роботи: Чернівці
Опис діяльності: Ми надаємо професійну правову допомогу у справах, пов’язаних із керуванням у стані сп’яніння за ст. 130 КУпАП. Наша робота включає детальний аналіз доказів, перевірку законності дій поліції та виявлення процедурних порушень, які можуть вплинути на результат справи. Ми завжди докладаємо максимум зусиль, щоб захистити права клієнтів та досягти справедливого рішення. Наш досвід і знання дозволяють будувати ефективну стратегію захисту навіть у складних ситуаціях. Ми допоможемо вам оскаржити протокол, уникнути неправомірного покарання та зберегти водійське посвідчення. Звертайтеся до нас — разом ми...

Адвокат Грабчук

Основна назва: Адвокат Грабчук
Сайт: www.advokat-zt.com
Регіони роботи: Київ, Житомир
Опис діяльності: Юридические услуги во всех отраслях права. Предоставление адвокатских услуг в г. Житомир и по всей территории Украины. Консультации, составление документов (исковые заявления, ходатайства, договора и т.п.), участие в судебных заседаниях.

Адвокат Каленський Владислав Ігорович

Основна назва: Адвокат Каленський Владислав Ігорович
Інші назви: Адвокат Каленский Владислав Игоревич
Сфера діяльності: Послуги: Юридичні послуги, право, адвокатура, консультації

Опис діяльності: Адвокат Владислав Каленський - юридичні послуги приватного адвоката для потреб бізнесу та громадян.

Адвокат Куц Ігор Валерійович Кузнецовськ Вараш

Основна назва: Адвокат Куц Ігор Валерійович Кузнецовськ Вараш
Інші назви: Адвокат Куц Игорь Валерьевич Кузнецовск Вараш
Сайт: www.cityfuture.org.ua
Регіони роботи: Київ, Луцьк, Ровно

Опис діяльності: Адвокат № Свідоцтва: 626 Дата: 14.08.2008 Депутат, в.о. мера міста Кузнецовськ / Вараш ГО Місто Майбутнього засновник / учредитель ОО Город Будущего [email protected]

Адвокат Луценко Валерий Юрьевич

Основна назва: Адвокат Луценко Валерий Юрьевич
Сайт: uk-lutsenko.kiev.ua
Опис діяльності: Адвокат в Киеве по наследству, квартирным делам, выселению, алиментам, разделу имущества.

Адвокат Луценко Юрий Владимирович

Основна назва: Адвокат Луценко Юрий Владимирович
Інші назви: Юридическая фирма
Опис діяльності: Адвокатские услуги. Неоплата труда

Адвокат Слодко

Основна назва: Адвокат Слодко
Інші назви: Евгений Солодко
Сфера діяльності: Послуги: Юридичні послуги, право, адвокатура, консультації
Опис діяльності: Солодко Евгений Викторович скандально известный адвокат. Берется защищать только окончательных подонков, от защиты которых отказываются по этическим соображениям даже те адвокаты, у которых очень трудное, мягко говоря, финансовое положение. Примеров масса, можно посмотреть в интернете кого он защищал, один Волга Василий Александрович чего стоит. А все это от того, что нормальные люди к этому адвокатишке-актеру обращаться не будут даже если их в тюрьму могут посадить. ПОДОНОК РЕДКИЙ, РЕПУТАЦИЯ УЖАСНАЯ. Скажите пожалуйста, какой нормальный адвокат будет себе нарабатывать клиентуру снимаясь в...

Адвокатская группа Слинько

Основна назва: Адвокатская группа Слинько
Інші назви: Адвокат в Киеве Сергей Слинько
Сайт: advokate-kiev.com

Опис діяльності: Квалифицированный адвокат в Киеве Сергей Слинько. Виды деятельности: Уголовный процесс Экономические преступления Коррупционные правонарушения Налоговая практика