Пошук відгуків про компанію за сферою діяльності «Продукти харчування та напої, алкоголь»
GRANUM GROUP
Основна назва: GRANUM GROUP
Інші назви: СПД Педченко
Регіони роботи: Київ, Рені
Опис діяльності: Сахар, мука, макароны и крупы ТМ «Такі справи», ТМ «Колосок».
Інші назви: СПД Педченко
Регіони роботи: Київ, Рені
Опис діяльності: Сахар, мука, макароны и крупы ТМ «Такі справи», ТМ «Колосок».
Green Chef
Опис діяльності: программы питания, производство еды
HIG - Швейцарська пекарня
Основна назва: HIG - Швейцарська пекарня
ids aqua service
Основна назва: ids aqua service
Інші назви: НОВА
Сайт: ids-service.com.ua
Регіони роботи: Київ, Сєвєродонецьк
Опис діяльності: Занимается продажей и доставкой питьевой воды "Аляска" и "Старый Миргород".
Інші назви: НОВА
Сайт: ids-service.com.ua
Регіони роботи: Київ, Сєвєродонецьк
ILIAN AIDYNHIULIU
Основна назва: ILIAN AIDYNHIULIU
Інші назви: ооо
Регіон роботи: Біла Церква
Опис діяльності: разнорабочий. по сути работа на один день, все убираешь раз в две недели и после того как убрал, говорят вы не подходите потому что "вы портите мне настроение" ТАК ДОСЛОВНО СКАЗАЛ ХОЗЯИН" Я В ШОКЕ!!! И БОЛЬШЕ НИЧЕГО НЕ ДОБАВИЛ И ДЕНЬГИ НЕ ЗАПЛАТИЛ ЗА ВЫПОЛНЕНУЮ РАБОТУ" и люди которые там работают уже после того как меня уволили начали говорить, так, чтобы никто не слышал, по секрету, что он так с каждым поступает, дает день, два поработать на неоплаченый испытательный срок работать, а как работа сделана, увольняет, а поток рабочих такой, что в день два три человека звонят,полюбому. то ему извиняюсь...
Інші назви: ооо
Опис діяльності: Производство пивной продукции
LiQberry
Основна назва: LiQberry
Сайт: liqberry.com
Опис діяльності: Компания работает с нарушениями трудового законодательства, непрозрачная и постоянно меняющаяся система начисления заработной платы
Сайт: liqberry.com
Marshmallow
Основна назва: Marshmallow
Інші назви: Маршмелоу
Сайт: marshmallow.com.ua
Опис діяльності: Великий вибір смаків, сезонні новинки та святкові релізи. Ми весь час робимо щось новеньке для вас.
Інші назви: Маршмелоу
Сайт: marshmallow.com.ua
Mon cher (Токиой К.В.)
Основна назва: Mon cher (Токиой К.В.)
Регіон роботи: Харків
Основна назва: my coffee
Інші назви: mycoffee майкофе
Сайт: mycoffee.bz
Регіони роботи: Київ, Харків
Опис діяльності: Отрывает кофейни по франшизе (Украина, Россия)
Інші назви: mycoffee майкофе
Сайт: mycoffee.bz
Регіони роботи: Київ, Харків
Опис діяльності: Отрывает кофейни по франшизе (Украина, Россия)