TIENS
Інші назви: Информационно-Сервисный Центр, Тянь-Ши,Welness
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: www.eatiens.com
Телефони: 3905239,5166682,0631427225
Регіони роботи: Київ, Бахмут, Бахмач, Бахчисарай, Біла Церква, Бердичів, Вінниця, Горлівка, Дніпро, Донецк, Дружковка, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківск, Ілїчівск, Кам’янец-Подільськ, Кіровоград, Краматорськ, Кременчуг, Кривий Ріг, Луганськ, Луцьк, Львів, Макіївка, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нова Каховка, Одеса, Орджонікідзе, Полтава, Ровно, Свердловск, Севастополь, Сімферополь, Суми, Тернопіль, Ужгород, Феодосія, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Ялта
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: www.eatiens.com
Телефони: 3905239,5166682,0631427225
Компания основана в 1995 году г-ном Ли Цзиньюанем в г. Тяньцзине под названием Корпорация «Тяньши» Ко., ЛТД, Китай («Корпорация Тяньши»). Вышла со своей продукцией на международный рынок в 1998 году.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюTIENS
Відгуки про компанію «TIENS» Усього: 413
Усі Київ Бахмут Бахмач Бахчисарай Біла Церква Бердичів Вінниця Горлівка Дніпро Донецк Дружковка Житомир Запоріжжя Івано-Франківск Ілїчівск Кам’янец-Подільськ Кіровоград Краматорськ Кременчуг Кривий Ріг Луганськ Луцьк Львів Макіївка Маріуполь Мелітополь Миколаїв Нова Каховка Одеса Орджонікідзе Полтава Ровно Свердловск Севастополь Сімферополь Суми Тернопіль Ужгород Феодосія Харків Херсон Хмельницький Черкаси Чернігів Чернівці Ялта
26.07.19 00:07
Марія Бринь,
м. Чернівці
Моя співпраця почалася з дод.доходу. оскільки я працювала на держ.роботі з з/п 1200грн. Саме таку ставку пропонували молодому спеціалісту після вузу, зараз це 2800грн. Не дуже змінилось.
На держ.роботі я швидко зрозуміла що потрібен підробіток, знайшла вулечне оголошення , подзвонила і мене покликали на співбесіду. Після співбесіди я пройшла навчання. Чи я щось зрозуміла , ні ! Зрозуміла лиш те, що компанія...»
Потрібно працювати
25.07.19 23:48
м. Івано-Франківск
Прийшовши на дод.дохід, побачив перспективи, як можна заробляти гроші. Були сумніви, але коли в перший місяць мій дохід склав 9000 грн, впевненості, що тут дійсно можна заробляти було достатньо..
Потрібно вчитися керувати своїм часом, і планувати свій день
25.07.19 23:37
Постійний карєрний ріст
Хороший дохід- від 10 000 грн.
Подорожі
Преміі ,бонуси
НЕ має
25.07.19 23:33
м. Івано-Франківск
Результатами по продукції дуже задоволений. Перевірив на собі, користувався- чай, кальцій, хітозан. За 2 тижні відчув перші результати. 3араз, після місячного курсу почуваю себе прекрасно, знову зміг грати футбол без болі. Хто має проблеми по здоров'ю, рекомендую
Перші результати не відбуваються з першого дн
25.07.19 23:27
Мар'яна Сливка,
м. Чернівці
Я працюю в компанії на додатковому доході (3-4 години в день) з жовтня 2018 року.
Насамперед мені сподобалися можливості, які дає компанія - це подорожі, професійний розвиток та особистісний, кар'єра, навчання та координування, приємна атмосфера в колективі, фінансові премії та подарунки. Графік роботи гнучкий.
В цьому році я двічі побувала за кордоном з командою - в Болгарії на початку літа та в Китаї, за рахунок...»
Немає. Просто потрібно працювати, як і будь-де!
25.07.19 23:22
Оксана Олейник,
м. Одеса
Пришла в компанию как клиент.Решила проблему по здоровю и через некоторое время начала работать.Раньше я была заведующей ДС на зарплату 3000грн.Сейчас мой доход увеличился в много раз больше.Компания щедро оплачивает за хорошую работу.Уже неоднократно была за границей за щет7 компании.Поэтому не желею что работаю именно в Тins.
25.07.19 23:18
Я задоволена діяльністю в даній компаніі .Працюю і розвиваюсь із задоволеннням.Отримую хороший дохід,маю чудову та активну команду менеджерів, багато подорожую ,завдяки співпраці з нею відвідала такі країни : Італія (Венеція), Угорщина, Болгарія,Єгипет, Туреччина , Китай - поїздка за рахунок компаніі .Тут можна реально заробити , основа-бажання та діі.
Потрібно працювати, а не тусуватись.
25.07.19 23:13
Всім доброго вечора!
Не розумію людей які пишуть негатив, ви напевно не розібрали до кінця і зробили поспішні висновки!
Працюю в компанії особисто асе супер, зароблчю добре, ніхто не обманка, і ніхто не зомбуапв мене!
Все ок
25.07.19 22:56
маряна Гудима,
З компанією поїхала перший раз за кордон подорожувати , не зароблчти гроші а відпочивати, дякую за можлиіості. Здоров*я та гроші тут є, перевірено на собі та рідним. Допоможу розібратись в системі вона дійсно легка, одразу ж можна отримати гроші в перші дні!
ВСе супер
25.07.19 22:51
Настя ЗІРОЧКА,
м. Вінниця
Я пішла туди за рекомендацією знайомої на продукт, задоволена дуже. Дякую що ви тут є!
немає