TIENS
Інші назви: Информационно-Сервисный Центр, Тянь-Ши,Welness
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: www.eatiens.com
Телефони: 3905239,5166682,0631427225
Регіони роботи: Київ, Бахмут, Бахмач, Бахчисарай, Біла Церква, Бердичів, Вінниця, Горлівка, Дніпро, Донецк, Дружковка, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківск, Ілїчівск, Кам’янец-Подільськ, Кіровоград, Краматорськ, Кременчуг, Кривий Ріг, Луганськ, Луцьк, Львів, Макіївка, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Нова Каховка, Одеса, Орджонікідзе, Полтава, Ровно, Свердловск, Севастополь, Сімферополь, Суми, Тернопіль, Ужгород, Феодосія, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Ялта
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: www.eatiens.com
Телефони: 3905239,5166682,0631427225
Компания основана в 1995 году г-ном Ли Цзиньюанем в г. Тяньцзине под названием Корпорация «Тяньши» Ко., ЛТД, Китай («Корпорация Тяньши»). Вышла со своей продукцией на международный рынок в 1998 году.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюTIENS
Відгуки про компанію «TIENS» Усього: 413
Усі Київ Бахмут Бахмач Бахчисарай Біла Церква Бердичів Вінниця Горлівка Дніпро Донецк Дружковка Житомир Запоріжжя Івано-Франківск Ілїчівск Кам’янец-Подільськ Кіровоград Краматорськ Кременчуг Кривий Ріг Луганськ Луцьк Львів Макіївка Маріуполь Мелітополь Миколаїв Нова Каховка Одеса Орджонікідзе Полтава Ровно Свердловск Севастополь Сімферополь Суми Тернопіль Ужгород Феодосія Харків Херсон Хмельницький Черкаси Чернігів Чернівці Ялта
26.10.18 00:19
Юлия,
...
Друзья!
Снимаем программу про аферы при трудоустройстве!!! (ТРК УКРАИНА) Пишите мне на почту ваши истории или номера - я вам перезвоню!
[email protected]
23.10.18 15:26
м. Львів
Привітні співбесідники.
Чітко у своєму резюме описав, що шукаю.. І виявилось зовсім не те, що я по факту шукав. Телефонують всім кому попало. Запрошують на співбесіду, описуючи по телефону зовсім не те, що насправді є. Дуже паскудно, оскільки витратив дуже багато часу на добирання та очікування співбесідника. Хоча сама співрозмовник вела себе культурно і стримано.
Всім, хто ще поїде за цією адресою Городоцька, 233 (2-й поверх) на замітку...»
20.09.18 07:56
Виталий Днепр,
м. Дніпро
Конечно приятно ощутить себя на пару часов директором корпорации в 100 странах мира без опыта работы на аналогичной должности, но то что они стесняются назвать ее название и разрисованные блатными татуировками собеседователи... В общем все по мазе. Директор Яковлева Лилия Александровна (четкая речь, логопед?), собеседователь Юрий Иванович
Это лохотрон, бегите
12.09.18 18:45
Валентина,
Разве только то, что приветливо улыбаются
Побывала на двух лекциях , нужной информации ноль . Название компании тайна за семью печатями , на так называемых лекциях рассказ о золотом дожде , который прольется на мою голову, чем будем заниматься никто не знает , но все сидят и внимательно слушают. Людей зомбируют и они охотно верят .Человеки _очнитесь, не дайте себя очередной раз одурачть !!! Жаль потраченного времени !!!
05.09.18 17:01
Ольга Машталер,
м. Львів
Не розумію тих хто керується відгуками. Коли приходиш на роботу, то потрібно самому перевірити. Ну написали негативний відгук. І що. Ти навіть не знаєш, що це за людина. Вона навіть справжнє ім'я своє не напише. А щоб номер залишила - то взагалі такого не зустрічала. Я в компанії працюю по сьогодні. Я - задоволена. З багатьма прощалася - бо ці люди шукали роботу, щоб потусуватися. Я прийшла сюди заробляти гроші....»
Якщо ти не працюєш , то за що тобі будуть платити гроші. Для тих хто шукає місце де можна створювати вигляд, що працюєш - це точно не підійде.
03.09.18 17:24
Иван Ищенко,
Из положительного это то что они ловко умеют мешать правду с ложью в своих интересах. Если кому это нужно - можете поучиться.
Лживый прогнивший лохотрон. Больше похоже на секту. Зомбируют наивных пенсионеров, молодежь и приезжих. Обещают золотые горы при этом вытягивают из человека все деньги, выжимают досуха. Продают право вербовать новых людей и вытягивать с них деньги, получая %.
20.08.18 18:34
Виктор,
м. Вінниця
Я являюсь долгим потребителем продукции Тиенс, и много общаюсь с разными сотрудниками. Что могу сказать. 1. Компания работает легально и официально в Украине более 17 лет.2 сотрудники развиваются, посещают обучения разного уровня. 3. Продукт очень качественный. 4. В интернете практически нету отзывов сотрудников о том что компания плохая, не смотря на то что работают сотни дистрибьюторов. Отзывы написаны в интернете...»
нужно меняться
16.08.18 12:04
Назар Думич,
м. Вінниця
Доречі, якщо якісь питання - телефонуйте, пишіть, з радістю відповім.
[email protected]
...
16.08.18 11:58
Назар Думич,
м. Вінниця
Вітаю всіх відвідувачів цього сайту)
Звати мене Думич Назар Тарасович. На даний момент я співробітник компанії Tiens. Будучи ще студентом 17 років шукав собі роботу, бо хотів заробити свої гроші і не залежити від батьків. Зустрічав різні варіанти: грузчик, роздача листівок і т.п. Такі варіанти не цікавили, бо оплата мала, тмоу шукав щось більше..
Познайомився з компанією по рекламі, пройшов співбесіду, мене...»
Тут треба працювати)
16.07.18 23:17
Сергей,
м. Дніпро
Их нет
Сначала все хорошо рассказывают 4 дня промывают мозги. Потом просят 300 гривен за контракт, потом 1000 гривен чтобы стать 4 звезды, а потом 10000 гривен за 5 звёзд. Заставляют покупать продукцию неизвестного происхождения с заоблачными ценами
Рекламу тоже за свои деньги, все за свои деньги, все говорят что вон 7 и 8 звёзд миллионеры, а предоставить доказательства тот же ихний димп где все денежные потоки не могут....»