ІНФОТЕХ
Основна назва: ІНФОТЕХ
Інші назви: ДП "ІНФОТЕХ"
Сфера діяльності: Торгівля: Компьютери, комплектуючі, ПЗ
Сайт: infotech.gov.ua
Опис діяльності: Державна ІТ-компанія "ІНФОТЕХ", яка має 7-річний досвід у розробці та впровадженні інформаційних систем для різних галузей державного управління та безпеки. ДП "ІНФОТЕХ" використовує сучасні технології та інновації, щоб створювати якісні та конкурентоспроможні продукти, що відповідають світовим стандартам якості та безпеки інформації.
Інші назви: ДП "ІНФОТЕХ"
Сфера діяльності: Торгівля: Компьютери, комплектуючі, ПЗ
Сайт: infotech.gov.ua
I-Print
Основна назва: I-Print
Інші назви: Друкарня I-Print
Сфера діяльності: Послуги: Дизайн, рекламні матеріали
Сайт: i-print.com.ua
Опис діяльності: Сучасна друкарня повного циклу виробництва поліграфічної продукції. Здійснюється цифровий, офсетний та широкоформатний друк та популярні послуги післядрукарської обробки, такі як ламінація, плоттерна порізка, бігування та фальцювання, брошурування книг та журналів тощо. Друкарня I-Print знаходиться в Києві за адресою: вул. Дегтярівська 15б.
Інші назви: Друкарня I-Print
Сфера діяльності: Послуги: Дизайн, рекламні матеріали
Сайт: i-print.com.ua
Faino wine
Основна назва: Faino wine
Інші назви: ТОВ «А.Н. Імпорт»
Сайт: faino-wine.choiceqr.com
Опис діяльності: Кафе з кухнею та винним магазином.
Інші назви: ТОВ «А.Н. Імпорт»
Сайт: faino-wine.choiceqr.com
Опис діяльності: Кафе з кухнею та винним магазином.
meddiagnostica
Основна назва: meddiagnostica
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Сайт: www.meddiagnostica.com.ua
Опис діяльності: В лечебно-диагностическом центре «Меддиагностика» мы специализируемся на вертебрологии и поможем вам снова обрести активную жизнь без боли. Наши опытные врачи проведут комплексную диагностику и разработают индивидуальный план лечения, учитывая ваши особенности. Мы применяем передовые методы: мануальную терапию, физиотерапию и медикаментозное лечение. Это позволяет эффективно справляться с болями в спине, грыжами дисков, сколиозом и другими проблемами позвоночника.
Сфера діяльності: Послуги: Медичні послуги, спортклуби та салони краси
Одесская частная пивоварня Десант
Основна назва: Одесская частная пивоварня Десант
Інші назви: Пивоварня Десант
Регіон роботи: Одеса
Опис діяльності: В Одесской частной пивоварне Десант уверены: пиво должно быть свежим и вкусным. Поэтому мы варим его только из натуральных ингредиентов и небольшими партиями. У нас вы найдёте светлое, тёмное, нефильтрованное и безалкогольное пиво, а также авторские сорта. Доставка по Одессе, продажа в кегах и бутылках, выгодные условия для баров и ресторанов — всё это делает нас надёжным партнёром и любимым выбором одесситов.
Інші назви: Пивоварня Десант
Інші назви: Движ
Сайт: www.dvizh.com
Опис діяльності: Надійний обмінник крипти
ТОВ "РГС Україна"
Основна назва: ТОВ "РГС Україна"
Сайт: rgs-ukraine.com.ua
Опис діяльності: Багато компаній беруться за вузькі завдання, але «РГС Україна» вирізняється саме тим, що охоплює весь цикл — від виготовлення складних металевих деталей до капремонту важкої спецтехніки. Для клієнта це вигідно: менше координації, швидше виконання, повний контроль якості. Тим більше, що власні цехи механічної та термічної обробки металів у Києві дозволяють робити точні та надійні деталі навіть з одного екземпляра.
Сайт: rgs-ukraine.com.ua
Одесская частная пивоварня
Основна назва: Одесская частная пивоварня
Інші назви: Пивоварня
Сфера діяльності: Послуги: Харчування: кафе, ресторани, fast-food
Регіон роботи: Одеса
Опис діяльності: Одесская частная пивоварня уже много лет радует любителей пива свежей и вкусной продукцией. Мы варим светлое, тёмное, нефильтрованное и безалкогольное пиво в бутылках, банках и кегах. В нашем магазине крафтового пива в Одессе можно купить напитки на розлив, заказать доставку или приобрести подарочные наборы. Мы сотрудничаем с кафе, барами и магазинами, поставляя им только лучшее пиво по выгодным ценам.
Інші назви: Пивоварня
Сфера діяльності: Послуги: Харчування: кафе, ресторани, fast-food
Kvadrat Granite
Основна назва: Kvadrat Granite
Інші назви: Квадрат Граніт
Сайт: kvadrat-granite.pro
Опис діяльності: Kvadrat Granite — український виробник пам’ятників із граніту, що спеціалізується на виготовленні та встановленні якісних меморіальних виробів. Компанія пропонує широкий вибір одинарних, подвійних пам’ятників, меморіальних комплексів, а також гранітні лавки, вази та столи. Завдяки сучасному обладнанню та досвідченим майстрам, Kvadrat Granite гарантує точність виконання, гідну естетику та швидке виготовлення з доставкою по всій Україні.
Інші назви: Квадрат Граніт
Сайт: kvadrat-granite.pro