Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України
Куратор Киевского района
Основна назва: Куратор Киевского района
Сфера діяльності: Послуги: Державна служба, громадські організації
Опис діяльності: Кушнир В.Н. как же ты достал!! Нельзя быть таким правильным!!!
Сфера діяльності: Послуги: Державна служба, громадські організації
Опис діяльності: Кушнир В.Н. как же ты достал!! Нельзя быть таким правильным!!!
АКВАПРИНТ
Основна назва: АКВАПРИНТ
Сфера діяльності: Послуги: Дизайн, рекламні матеріали
Опис діяльності: Доброго дня!Звернувся в дану компанію для уф друку логотипу на шкірі .Жодної нормальної консультації не надали ,в процесі роботи замість уф друку зробили звичайне гравірування на шкірі,взяли за то оплату -200гр....Одним словом змарнували тільки виріб.
Сфера діяльності: Послуги: Дизайн, рекламні матеріали
ТОВ київградосервіс
Основна назва: ТОВ київградосервіс
Інші назви: київградосервіс
Сайт: www.kievgradoservis.com.ua
Опис діяльності: Бо тут не платять заробітну плату, бо тут не має офіційного працевлаштування. Допомога при поверненні заборгованості з заробітної платні, захист трудових та інших прав. Профспілка "Асоціація праці". 063-417-43-30; [email protected].
Інші назви: київградосервіс
VELOPODIUM
Основна назва: VELOPODIUM
Сфера діяльності: Торгівля: Спорттовари
Сайт: velopodium.com.ua
Опис діяльності: Для тех, кто еще не успел обзавестись велосипедом есть магазин наш веломагазин VELOPODIUM. Мы занимаемся продажей велосипедов различной специфики и аксессуаров для них, которые позволят сделать велопрогулки еще более комфортными и насыщенными. Для наших клиентов подобраны только самые лучшие и качественные велосипеды многих брендов.
Сфера діяльності: Торгівля: Спорттовари
Сайт: www.rshu.edu.ua
Регіон роботи: Ровно
АК ГРУП-АГРО
Основна назва: АК ГРУП-АГРО
Інші назви: TОВ«Агро-Картель», TОВ «СГТ Співдружність», ТОВ «РГК АДАМАНТ»
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Сільське господарство та рибальство
Сайт: www.akgroup-agro.com
Опис діяльності: Рослинництво, тваринництво (свині). Адреса: Україна, 03124, м. Київ,бул. Вацлава Гавела, 8. Директор (власник) - Кристиняк Андрій Андрійович
Інші назви: TОВ«Агро-Картель», TОВ «СГТ Співдружність», ТОВ «РГК АДАМАНТ»
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Сільське господарство та рибальство
Сайт: www.akgroup-agro.com
AD Simple
Основна назва: AD Simple
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: ad-simple.com
Регіони роботи: Київ, Кременчуг
Опис діяльності: Digital marketing, продвижение в социальных сетях, Google. Кременчуг, Киев
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Сайт: ad-simple.com
Регіони роботи: Київ, Кременчуг
Национальная лотерея "Золотой Кубок"
Основна назва: Национальная лотерея "Золотой Кубок"
Інші назви: Національна лотерея "Золотій Кубок"
Сфера діяльності: Послуги: Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес
Сайт: okomagazine.com.ua
Регіони роботи: Київ, Бахмут, Бахчисарай, Вінниця, Джанкой, Дніпро, Донецк, Житомир, Одеса, Полтава, Севастополь, Харків
Опис діяльності: Национальная лотерея "Золотой Кубок" это первое в Украине легальное казино. Вы сможете поиграть в игровые автоматы на выбор и поучаствовать в различных турнирах. Данное казино предлагает достаточно много бонусов и акций для игроков. Этот клуб уже стал популярным пристанищем для начинающих и профессиональных гемблеров как Украины, так и ближнего зарубежья. Можете и Вы испытать свою удачу в нем. Данное казино полностью легально и под охраной украинского законодательства.
Сайт: okomagazine.com.ua
Национальная лотерея "Золотой Кубок"
Основна назва: Национальная лотерея "Золотой Кубок"
Опис діяльності: игровые автоматы, турниры, VIP Club, бонусы и акции
Опис діяльності: игровые автоматы, турниры, VIP Club, бонусы и акции