Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України
Киевхолд
Основна назва: Киевхолд
Інші назви: Киевхолдинг, Киевхолдгруп, Киевхолдинггруп
Опис діяльності: Мошенники продавцы окон, развод на вакансии ! Не приходите на собеседования, потратите время! Будет возможность просто разбейте им окна... ) Ул. Тарасовская и ул. Стрелецкая 6/7, ул, Микитенко 11, полуподвальные офисы. Киевхолдгруп, стрелецкая 7/6 тел 0669827661.
Інші назви: Киевхолдинг, Киевхолдгруп, Киевхолдинггруп
Основна назва: Бюро переводов АвентА
Інші назви: Агентство переводов Авента
Сфера діяльності: Послуги: Перекладачі, надання апаратури синхронного перекладу
Сайт: aventa.com.ua
Опис діяльності: Киевское бюро переводов. Услуги: письменный перевод, устный перевод, легализация, апостиль, нострификация, вычитка, правка, корректура, нотариальные заверки, справка о несудимости.
Інші назви: Агентство переводов Авента
Сфера діяльності: Послуги: Перекладачі, надання апаратури синхронного перекладу
Сайт: aventa.com.ua
Владимир Фесун - Даун с Константиновки
Основна назва: Владимир Фесун - Даун с Константиновки
Інші назви: клоун
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Регіон роботи: Константинівка
Інші назви: клоун
Регіон роботи: Константинівка
Охранная фирма альфа премиум груп в городе кривой рог
Основна назва: Охранная фирма альфа премиум груп в городе кривой рог
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Регіон роботи: Кривий Ріг
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Регіон роботи: Кривий Ріг
Софиевский посад
Основна назва: Софиевский посад
Інші назви: ТОВ "Прайд В" Софиевский посад
Сфера діяльності: Послуги: Дозвілля та розваги: клуби, готелі, кінотеатри, гральний бізнес
Сайт: www.posad-hotel.com.ua
Опис діяльності: Отельно- ресторанный комплекс
Інші назви: ТОВ "Прайд В" Софиевский посад
Сайт: www.posad-hotel.com.ua
Опис діяльності: Отельно- ресторанный комплекс
PAPERNEXT
Основна назва: PAPERNEXT
Інші назви: ООО «PAPERNEXT», Эко-Пак ЛТД
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Лісова промисловість (деревина, меблі, ...)
Сайт: paper-next.com
Регіон роботи: Харків
Опис діяльності: ООО «PAPERNEXT» занимается продажей "качественной" бумажной основы для санитарно-гигиенических изделий. А так же производством салфеток, туалетной бумаги, туалетных полотенец.
Інші назви: ООО «PAPERNEXT», Эко-Пак ЛТД
Сайт: paper-next.com
Регіон роботи: Харків
BUY COSMETIC
Основна назва: BUY COSMETIC
Сфера діяльності: Торгівля: Косметика, парфумерія
Сайт: buycosmetic.com.ua
Опис діяльності: BUY COSMETIC - магазин косметики и аксессуаров. Мы предлагаем салонные продукты, которые действительно работают. Находимся в Киеве и отправляем заказы отсюда же по всей Украине и в другие страны.
Сфера діяльності: Торгівля: Косметика, парфумерія
Сайт: buycosmetic.com.ua
АгроИнд
Основна назва: АгроИнд
Інші назви: ДемисАгро
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Сільське господарство та рибальство
Регіони роботи: Київ, Дніпро
Опис діяльності: Свиноферма г.Подгородное, Днепропетровской области.
Інші назви: ДемисАгро
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Сільське господарство та рибальство
Регіони роботи: Київ, Дніпро
Опис діяльності: Свиноферма г.Подгородное, Днепропетровской области.