Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України
Основна назва: PoputchiCom
Інші назви: попутчик, попутчик ком, попутчік ком
Сфера діяльності: Послуги: Транспорт, доставка, логістика, зберігання
Сайт: www.poputchi.com
Опис діяльності: Бронювання квитків на літак, автобус, поїзд; доставка посилок.
Інші назви: попутчик, попутчик ком, попутчік ком
Сфера діяльності: Послуги: Транспорт, доставка, логістика, зберігання
Сайт: www.poputchi.com
Опис діяльності: Бронювання квитків на літак, автобус, поїзд; доставка посилок.
SassyOS Technology
Основна назва: SassyOS Technology
Сайт: sassyos.com
Опис діяльності: SassyOS aims to enhance work processes by replacing manual chores and teamwork with intelligent automation, ensuring efficient organization of day-to-day operations. This ambition drives us to collaborate with top-tier solutions like Asana and Pipedrive CRM software, where we are the official partners in Dubai. For a free consultation or discovery session, contact us to consult our professional team for specific CRM software recommendations tailored to your organization’s needs.
Сайт: sassyos.com
Tacmedicine.in.ua
Основна назва: Tacmedicine.in.ua
Сфера діяльності: Торгівля: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт: tacmedicine.in.ua
Регіон роботи: Одеса
Опис діяльності: Компанія Tacmedicine.in.ua займається постачанням та продажем тактичної медицини від провідних світових лідерів у цій галузі.
Сфера діяльності: Торгівля: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт: tacmedicine.in.ua
Регіон роботи: Одеса
Компания Формат М
Основна назва: Компания Формат М
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Регіон роботи: Дніпро
Опис діяльності: Основним напрямом компанії Формат-М є широкоформатний друк рекламної продукції
Сфера діяльності: Послуги: Маркетинг, реклама, креатив, просування, аналітика
Регіон роботи: Дніпро
Flash call
Основна назва: Flash call
Інші назви: FLASH CALL-CENTER
Сфера діяльності: Послуги: Зв’язок: телекомунікації, телефонія, мобільний зв'язок, провайдер
Сайт: team-flash.com.ua
Sportbay
Основна назва: Sportbay
Сфера діяльності: Послуги: Туризм
Сайт: sportbay.com.ua
Опис діяльності: Магазин товаров для туризма Sportbay предлагает широкий ассортимент товаров для активного отдыха и путешествий, от палаток и спальных мешков до удобной одежды и аксессуаров. В нашем магазине вы найдете продукцию от проверенных производителей, обеспечивающую надежность и комфорт в любых условиях. Мы гордимся тем, что можем предложить вам только лучшие бренды по конкурентоспособным ценам. Наши товары подходят как для новичков, так и для опытных путешественников. Мы тщательно отбираем каждую единицу товара, чтобы обеспечить вас качественной и долговечной продукцией. Удобный интерфейс сайта и быстрая...
Сфера діяльності: Послуги: Туризм
Сайт: sportbay.com.ua
UCG Engineering
Основна назва: UCG Engineering
Інші назви: UCG
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Сайт: ucg-engineering.com.ua
Опис діяльності: Будівельна компанія заснована у 2000 році і вже понад два десятиліття займається реалізацією різноманітних будівельних проєктів в Україні. Наша спеціалізація охоплює зведення житлових і комерційних будівель, промислових та інфраструктурних об'єктів, а також проведення ремонтних робіт.
Інші назви: UCG
Сфера діяльності: Послуги: Будівництво, монтаж, ремонт та інше
Сайт: ucg-engineering.com.ua
Top Work
Основна назва: Top Work
Інші назви: Top Work відгуки
Сайт: top.work
Опис діяльності: Top Work - це IT компанія, яка працює на аутсорсі і пропонує ринку свої послуги. Ми сворюємо для своїх клієнтів будь яке програмне рішення для закриття проблем замовника. Наша команда професійних розробників творить іноді чудеса і створює такі рішення, про які ми навіть не могли й поміркувать. Не один наш клієнт не залишився незадоволеним після роботи з нами. Якщо у вас є важлива розробка яку ви не можете зробити самі, то напишіть нам і допоможемо вам в вирішенні цього питання.
Інші назви: Top Work відгуки
Сайт: top.work
YAXELL
Основна назва: YAXELL
Інші назви: японські ножі з дамаської сталі
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Сайт: yaxell.com.ua
Опис діяльності: Наш інтернет-магазин є офіційним і ексклюзивним представником торгової марки преміальних ножів Yaxell на території України. Yaxell – світовий бренд японських ножів з багатошарової дамаської сталі. Ножі Яксель – це комбінація японської якості і зовнішньої вишуканості. Викликають захоплення і насолоду як від їх споглядання, так і від використання за призначенням. Ніж Яксель – для тих, хто шукає неординарний продукт, хто бажає щось особливе, що не знайдеш в сегменті мас-маркет. Yaxell купують і відомі шефи, і просто любителі кулінарної справи – їх об’єднує прагнення досконалості, навіть в деталях. ...
Інші назви: японські ножі з дамаської сталі
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Сайт: yaxell.com.ua
Форвард
Основна назва: Форвард
Інші назви: Компанія Форвард
Сайт: forward-ua.com
Опис діяльності: Компанія «Форвард» - комплексний постачальник посуду і кухонного інвентарю для ресторанів і підприємств харчової промисловості України. Ми пропонуємо професійний посуд для ресторанів, кафе, готелів, піцерій, хмарних кухонь, кухонний і кондитерський інвентар для харчових виробничих цехів, кулінарних відділів продуктових супермаркетів. За 20-річний досвід нашої роботи ми налагодили партнерські відносини з провідними світовими постачальниками професійного посуду та інвентарю. Ми є прямими імпортерами таких брендів: Ancap, APS, Araven, Arcoroc, Arcos, Arthur Krupp, Bisetti, Bora Plastic, Bron-Coucke,...
Інші назви: Компанія Форвард
Сайт: forward-ua.com