Пошук відгуків про компанію за сферою діяльності «Освіта, тренінги, сертифікація»
"Шаг"
Основна назва: "Шаг"
Інші назви: Компьютерная академия "Шаг"
Сайт: itstep.org
Регіони роботи: Київ, Дніпро, Донецк, Кам’янец-Подільськ, Кривий Ріг, Львів, Маріуполь, Одеса, Суми, Харків
Інші назви: Компьютерная академия "Шаг"
Сайт: itstep.org
AboutYou
Основна назва: AboutYou
Сайт: aboutu.live
Опис діяльності: Онлайн платформа підбору психолога
Сайт: aboutu.live
Опис діяльності: Онлайн платформа підбору психолога
Academy Extreme Internet Absolute (AEIA)
Основна назва: Academy Extreme Internet Absolute (AEIA)
Інші назви: Артемий Счастливый
Allreferat.com.ua
Основна назва: Allreferat.com.ua
Сайт: allreferat.com.ua
Регіони роботи: Київ, Алчевск
Опис діяльності: У нас можно заказать для написания дипломную (магистерскую, бакалаврскую) работу, курсовую работу, контрольную и реферат. Также на сайте есть готовые работы которые можно купить по цене значительно ниже и большая база бесплатных работ.
Сайт: allreferat.com.ua
Регіони роботи: Київ, Алчевск
Amazon academy отзывы
Основна назва: Amazon academy отзывы
Сайт: amazon-academy.com.ua
Опис діяльності: Добро пожаловать в Amazon Academy: Ваш путь к процветанию в книжном бизнесе Amazon не просто онлайн-платформа, это мощный двигатель для авторов и издателей, предоставляющий огромные возможности для успешного продвижения книг. Однако, чтобы выиграть в этой игре, необходимо обладать определенными знаниями и умениями. Именно для этого мы создали Amazon Academy – уникальный курс, направленный на обучение эффективным стратегиям письма, рекламы и продажи книг на платформе Amazon. Наши программы основаны на передовых методиках и проверенных практиках, которые помогут вам стать успешным в книжном бизнесе...
Сайт: amazon-academy.com.ua
Beauty Salon Boss
Основна назва: Beauty Salon Boss
Інші назви: “Салонный маркетинг”
Сайт: beautysalonboss.com
Опис діяльності: обучает ведению салонного бизнеса
Інші назви: “Салонный маркетинг”
Сайт: beautysalonboss.com
Опис діяльності: Бизнес студия BogushTime
Booyya
Основна назва: Booyya
Сайт: booyya.com
Опис діяльності: Booyya — це українська онлайн-платформа для самостійного вивчення англійської мови, що пропонує широкий вибір інтерактивних курсів на різноманітні теми: від граматики та лексики до спеціалізованих напрямків, таких як бізнес-англійська чи підготовка до іспитів. Курси розроблені з використанням сучасних методик навчання, включаючи відео, аудіо та інтерактивні вправи, що робить процес навчання цікавим та ефективним. Платформа дозволяє обирати курси відповідно до власних інтересів та потреб, надаючи можливість вивчати англійську мову у зручний час та з будь-якого місця.
Сайт: booyya.com