Пошук відгуків про компанію за сферою діяльності «Освіта, тренінги, сертифікація»
Business Training Center
Основна назва: Business Training Center
Інші назви: BTC
Сайт: englishforbusiness.com.ua
Опис діяльності: Компанія Business Training Center була заснована у 2007році. Усі роки ми розвивалися лише в корпоративному секторі та тренували команди як найбільших міжнародних компаній, так і місцевих українських. Наша експертиза – найкраща на ринку України. Ми безперервно розвиваємо свою команду, працюємо з найкращими фахівцями і маємо найвищі цілі!
Інші назви: BTC
Сайт: englishforbusiness.com.ua
Capital Business Events
Основна назва: Capital Business Events
Сайт: www.capitalbe.co.uk
Опис діяльності: Консалтинговое агентство. Разработка и проведение тренингов.
Сайт: www.capitalbe.co.uk
Опис діяльності: Консалтинговое агентство. Разработка и проведение тренингов.
celyn-abc-camp
Основна назва: celyn-abc-camp
Інші назви: Детский британский лагерь
Сайт: www.celyn-abc-camp.com
Регіони роботи: Київ, Вінниця, Кременчуг, Харків
Опис діяльності: Детский образовательный туризм. Лагерь расположен на територии Полтавской области(с. Клюсивка). Фирма предлагает отдых с изучением английского языка с британскими преподавателями
Інші назви: Детский британский лагерь
Companion group
Основна назва: Companion group
Інші назви: Компаньйон груп
Сайт: www.companion.ua
Опис діяльності: Проджа тренингов, семинаров, книг и журналов.
Інші назви: Компаньйон груп
Сайт: www.companion.ua
Опис діяльності: Проджа тренингов, семинаров, книг и журналов.
Creative SMM
Основна назва: Creative SMM
Інші назви: SMM на 100%
Сайт: creativesmm.com.ua
Регіон роботи: Львів
Опис діяльності: Креативное сообщество «Creative SMM» во Львове занимается маркетингом и обучением в области SMM (СММ), SEO / PR и интернет-маркетинга ради передачи собственного опыта молодому поколению интернет-маркетологов. ДОПОЛНИТЕЛЬНЫЕ НАПРАВЛЕНИЯ РАБОТЫ: - корпоративные тренинги для различных ниш бизнеса, - однодневные воркшопы, - частные консультации, - продвижение бизнеса в социальных сетях (SMM), - продвижение сайтов в поисковых системах (SEO).
Інші назви: SMM на 100%
Сайт: creativesmm.com.ua
Регіон роботи: Львів
Cruise control
Основна назва: Cruise control
Сайт: cruise-control.com.ua
Регіон роботи: Одеса
Опис діяльності: Cruise Control открывает перед вами новые возможности. Мы организовали программы онлайн-обучения, чтобы вы получили востребованную профессию в сжатые сроки, независимо от того, где живёте, как учились раньше и кем работаете сейчас. У нас всё продумано для комфортного обучения и хороших результатов. Добросовестное выполнение всех заданий даст вам необходимые знания успешной работы на судах.
Сайт: cruise-control.com.ua
Darwinland
Основна назва: Darwinland
Інші назви: дарвин ленд, дарвин лэнд, дарвін ленд, дарвінленд
Сайт: darwinland.com
Опис діяльності: Команда школи — це група викладачів та спеціалістів різних професій. Створюємо курси, з якими молодь опановує не лише професійні вміння (Hard Skills), а й універсальні навички (Soft Skills) для життя і роботи. Навчання з DarwinLand — ігрова адаптація до дорослого життя. Ми підтримуємо учнів на кожному етапі і допомагаємо з вибором напряму майбутньої професії. Наша мета — не N-кількість сертифікатів, а реальний відсоток щасливих випускників.
Інші назви: дарвин ленд, дарвин лэнд, дарвін ленд, дарвінленд
Сайт: darwinland.com