ТОВ «Віп - Захист - 1»
Інші назви: ПП «РЕГИОНАЛЬНЫЙ ОХРАННЫЙ АЛЬЯНС»
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Сайт: gayukraine.com
Телефони: 044 221 91 77
Регіони роботи: Київ, Олександрія, Бахмач, Біла Церква, Бердичів, Бердянск, Вінниця, Володимир-Волинський, Дніпродзержинск, Дніпро, Житомир, Кіровоград, Конотоп, Кременчуг, Кривий Ріг, Ніжин, Миколаїв, Одеса, Первомайськ, Полтава, Прилуки, Ровно, Сміла, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Южноукраїнськ
Сфера діяльності: Послуги: Охорона
Сайт: gayukraine.com
Телефони: 044 221 91 77
Охоронне підприємство
"Віп-Захист-1" готове до виконання
найвідповідальніших завдань та надає
послуги в сфері забезпечення комплексної
безпеки бізнесу. Ми забезпечуємо найвищий
клас послуг безпеки і це підтверджує наша
репутація і наші результати.
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюТОВ «Віп - Захист - 1»
Відгуки про компанію «ТОВ «Віп - Захист - 1»» Усього: 15
Усі Київ Олександрія Бахмач Біла Церква Бердичів Бердянск Вінниця Володимир-Волинський Дніпродзержинск Дніпро Житомир Кіровоград Конотоп Кременчуг Кривий Ріг Ніжин Миколаїв Одеса Первомайськ Полтава Прилуки Ровно Сміла Суми Тернопіль Ужгород Умань Харків Херсон Хмельницький Черкаси Чернігів Чернівці Южноукраїнськ
04.11.19 11:18
Александр,
Платят за время вахты нормально. Всё официально - трудовая книжка и пенсионный стаж
сама работа нудная
31.10.19 12:38
Максим,
работать надо, а не бухать, зарплату платят, и отношение к людям нормальное не так как в некоторых охранах.
нормальная фирма
02.10.19 20:02
устраивают официально + соцпакет, коллектив нормальный, зарплата от смен или вахт на карточку
премий нет
29.08.17 12:04
Іра,
Відповім аноніму із Харкова,я працюю тут з січня,зразу прийшла і запитала які потрібні зібрати документи для оформлення,мені дали список які документи обовязково потрібні для оформлення десь через місяць принесла паспорт,код,медичну справку,нарколог ,психіатр,довідку що не сиділа,фотокартки і трудову книжку,мене оформили без питань,стою до речі на Чернігові зп отримую
Не помітила
11.08.17 10:57
Есть люди, которые хотят помочь, но не могут.
Работал нелегально в этой фирме. Был уволен без каких-либо оснований и объяснений. Не выплаченную зарплату жду два месяца. Позвонил Давыденку Юрию Виталтевичу. Не выслушав меня сказал, что зарплату мне не выплатят- " никогда". Так что, думайте ЛЮДИ, прежде чем связываться с этими людьми и этой фирмой.