kadium-group
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Регіони роботи: Київ, Олександрія, Бахмут, Бахмач, Бердянск, Вінниця, Джанкой, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківск, Ірпінь, Калуш, Кіровоград, Конотоп, Краматорськ, Кривий Ріг, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Одеса, Ровно, Суми, Тернопіль, Токмак, Умань, Харків, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Ялта
Сеть магазинов; розничная торговля
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюkadium-group
Відгуки про компанію «kadium-group» Усього: 103
Усі Київ Олександрія Бахмут Бахмач Бердянск Вінниця Джанкой Дніпро Житомир Запоріжжя Івано-Франківск Ірпінь Калуш Кіровоград Конотоп Краматорськ Кривий Ріг Луцьк Львів Мукачево Миколаїв Одеса Ровно Суми Тернопіль Токмак Умань Харків Хмельницький Черкаси Чернігів Ялта
22.05.20 18:22
м. Львів
Дружній колектив
Хочу запитати в керівництва ,чому продавців звільнили в період карантину,не виплачували зп,змушували виходити на роботу рахувати резерви ,ревізії,приймати товар?Чому навіть не компенсовували дорогу?І як далі люди які працюють мають добиратися на роботу???
02.05.20 17:13
Елена,
График работы
Очень много работы делаешь бесплатно.Почему ты обязан выходить на работу в карантин,считать резервы и маг азин до 22-00, совершенно бесплатно? Интересно ТМ и РД тоже не получают сейчас ЗП? Очень надо ввести ставку за работу., оформить продавцов
28.01.20 14:51
Христина Прокопчук,
м. Тернопіль
Зарплата вчасно!
З продавцями ніхто не рахується. Для одних зарплату платять більше ,для інших меньшу. В зимовий час сидиш за копійки. Товару не дають щоб були продажі але вимагають виручки. Поважайте трошки тих людей які вже довго у вас працюють. Тепер ніхто не хоче працювати за такі гроші, а понабираєте всяких і потім недостачі, і крадіжки. Майте трошки людяність!!!
19.01.20 12:41
м. Хмельницький
Вчасна з/п
Кумовство в керівництві
25.12.19 11:43
Анна,
Лише вчасна виплата з/п, колектив пк+тм
Цікаво чи читає відгуки вище керівництво, зокрема і власник?
Все що до мене було написано, описано, аргументовано здебільшого так і є.
Тому виникло питання, а що пк не люди, чи вони не заслуговують на відпочинок в тому самому Буковелі чи Єгипті, або принаймі новорічна вечірка для пк оплачена компанією?
Вся відповідальність на продавцеві, все від а до я, а кінцевий результат пляшка маренго і коробочка цукерків.
...»
27.11.19 11:20
Простой ПК ПК,
Подарки на праздники,график
Работая не первый год в фирме,впервые начала задумываться о том чтобы менять работу.В настоящее время требований стало выше крыши,а взамен ничего!З/П на том же уровне,отношение скотское.Зато с тебя требуют:Обслуживай покупателей,делай план (космический),резервируй каждую неделю чтоб не скучали,распаковуй так же,не забывай убирать генирально каждый день,поплатить побегать комуналки,по фен шую все...»
26.11.19 15:32
ЮЛИЯ ЛИТВИНОВА,
м. Суми
Заработная плата выплачивалась вовремя
Нет официального трудоустройства.
22.11.19 19:02
Хороший график работы, маленькие подарки на праздники
После операции в связи с переломом ноги, уволили, даже не связавшись и не предупредив, очень не красиво в связи с такой жизненной ситуацией. Хотя за меня работала напарница и по сути прогулов не было. Осадок очень не приятный, так как уже хотела выйти на работу
21.11.19 00:52
Работник компании,
Корпоративный отдых - это реально очень круто (Буковель, Египет.)))
Огромный опыт работы в крупной компании
В целом хорошая компания.
Прочитал много отзывов "коллег". Честно говоря готовил более менее позитивный отзыв, но получилось в форме "что есть сейчас и что хотелось бы поменять" Не судите строго.
Вот что получилось:
- работа тяжёлая 24/7- это правда
- огромная ответственность не соответствующая седняшней мотивации (хотелось бы : или уменьшить ответственность до уровня той ЗП которая есть сегодня или поднять ЗП на "уровень" выше )
-...»
18.11.19 21:45
м. Львів
*Чудові корпоративи,в тому числі закордоном(хоча,хотіла б зауважити,що і в Затоці було круто (повний тиждень,та ще й можливість поїхати з сім'єю)
*Можливість кар'єрного росту (проте за останні два роки стало набагато складніше "піднятися" з ПК в ТМи,з ТМ в РД і тд.,)
*Як багато хто попередньо писав:"робота 24/7/31"-це ще легко сказано!!!!Інколи і цього часу тобі не вистачає!!!А як же сім'я, і побут,і час на себе????
*Море задач і завдань(непотрібних),які інколи просто валяться тобі на голову,а твої ПК вже просто скаженіють від кількості макулатури в "красной папке"!!!
Не буду пустостослівною:
-Чек-лист(скажіть,будь ласка,наші ПК-це продажніки,що заробляють гроші для нас...»