kadium-group
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Регіони роботи: Київ, Олександрія, Бахмут, Бахмач, Бердянск, Вінниця, Джанкой, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківск, Ірпінь, Калуш, Кіровоград, Конотоп, Краматорськ, Кривий Ріг, Луцьк, Львів, Мукачево, Миколаїв, Одеса, Ровно, Суми, Тернопіль, Токмак, Умань, Харків, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Ялта
Сеть магазинов; розничная торговля
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюkadium-group
Відгуки про компанію «kadium-group» Усього: 103
Усі Київ Олександрія Бахмут Бахмач Бердянск Вінниця Джанкой Дніпро Житомир Запоріжжя Івано-Франківск Ірпінь Калуш Кіровоград Конотоп Краматорськ Кривий Ріг Луцьк Львів Мукачево Миколаїв Одеса Ровно Суми Тернопіль Токмак Умань Харків Хмельницький Черкаси Чернігів Ялта
11.11.19 13:21
З плюсів своєчасна виплата з/п та корпоративний відпочинок.
Якщо чесно то на той обсяг роботи з/п низька. Купа не потрібних звітів, які фактично заберають весь вільний час. Обіцяного вільного графіку не існує. Зранку до ночі робота, робота і ще раз робота. Часу на сім'ю не має, тому що навіть у свій вихідний день знову робота, цілий день в ноуті або на телефоні. Склалося враження що сімейні цінності в компанії не цінуються, і ціленаправлено йде робота над знищенням сім'ї.
...»
11.11.19 11:14
!!!!,
м. Чернігів
Корпоративы, Зарплата, много бывших коллег которые всегда подскажут.
Пригласив меня в эту компанию и рассказывая что тут можно зарабатывать при низкой нагрузке оказалось лож. Пахать нужно много, зарплата при этом планирование и Аудите низкая, бешеная мат ответственность. Говорят те кто работает в старой команде все просто нет напрягов, просто задачи которые люди выполняют что бы не подвести своих руководителей РД НД. А посмотрев результаты я Вам скажу у них и показатели выше. Всегда...»
11.11.19 11:10
колеги, які завжди виручать і допоможуть ділом чи порадою;
класний корпоративний відпочинок
Тотальне не розуміння і не сприйняття топ менеджментом щоденних робочих моментів магазинів і тм.
Непонятні більшості працівників потуги "поламати" діючий та прибутковий бізнес під шаблон іншого сегменту ринку.
що варто поміняти:
-зп менеджерів та продавців не відповідає ринку та кількості задач/відповідальності
-немає амортизації на власний автомобіль
-чек-лист то взагалі жесть, діє виключно з метою зрізати...»
11.11.19 09:41
Антон,
м. Вінниця
Понимание того, что ты работаешь на собственника Андрея Анатолиевича, человек с Большой буквы!!!
Было раньше очень много плюсов, до прихода супер команды борович и компании с фокса(
Після приходу нового керівництва на чолі з Іриною Борович та її "супер команди" працювати в компанії Кадіум стало просто жахливо. Все обіцяне для покращення роботи супер керівником Борович не виконано. Про все попорядку.
З ПК зробили працівників не за фахом(вони зараз : продавці, прибиральниці, грузчики,двірники,аналітики,бухгалтери). Заробітна плата була суттєво зменшена,а кількість робочих днів збільшена. Раніше...»
11.11.19 00:02
аноним,
м. Бахмач
поки не бачу плюсів. крім керівника)
Будуписати коротко. Ревізори. Хотять з магазина все по 177 грн зробити магазин з брендовими речами. а коштів на вдосконалення магазину мінімум!
Зарплата. Як ТМ, так і Пк мають мінімум. Дуже погано оцінюєте роботу ТМ, враховуючи що за все відповідає ТМ, все має робити ТМ, все має знати Тм, все має вирішити ТМ. навіть коли ТМ заробляє, приходить ревізор, і гарненько скоротить ЗП на гарну суму. Повірте, це лише...»
10.11.19 23:56
Ярослав,
м. Черкаси
отличный опыт роботы
сложеннй колектив (пк тм рд)
отличьный корпоротивы(это мега!!!)) круто )
карьерный рост
Девиз руководства каждый день хуже.
Работая в фокстроте 4 года я продавал технику и продавал воздух (пдс), каждое утро нам говорили про формулу счастье, которое работало, потому что коофициенты разные на товар)) кто работал тот знает)) прийдя в компанию как то не так все было...магазины открывались в селах ,маленьких городах на трубных конструкциях и все работало, магазины работали и давали прыбыль всегда всего...»
10.11.19 20:57
м. Львів
Круті корпоративи, вчасна виплата зп, можливість її прорахунку.
Вільний графік(зробив роботу-відпочивай, не зробив доробляй). Правда, вічно є якісь форс мажори, і робочий день рано не закінчується.У більшості до пізна на магазинах, і потім до ночі
за ноутом.
Хороший досвід, після роботи ТМ у нас, здається вже нічого не страшно, отримуєш кучу нових навиків, і вміння вирішити любу проблему.
Власник цікавиться...»
Чек лист і його вимоги, прагнення зробити з наших магазинів брендові бутики. При цьому зп у продавців не конкурентна, продавці це і грузчики, і прибиральники, і товар приймають і перераховують у не робочий час. В результаті, вибираємо не достойних ПК, а тих хто погоджується до нас іти(і не завжди це добросовісні особи). При відкритті магазинів опираємось на ціну, а потім по чек листу отримуємо мінуси за ремонти,...»
10.11.19 11:17
Честность,
м. Одеса
Акционер компании,Человек с большой буквы, который хочет услышать, и ценит своих людейс - это плюс.
Компания хочет менятся в лучшую сторону.
Систематизируется работа
Автоматизируются рабочие процессы
Своевременная ЗП, без задержек, где есть прозрачность начисления (уровень ЗП это другой вопрос)
Компенсация мобильной связи
HR отдел, офис Киров, душевные люди, с которыми приятно работать
Есть отдел...»
Большим минусом, есто то, что ТОП менеджмент, которые сейчас управляют компанией, не владеют информацией того, как построен бизнес снизу. Думают, что 3000 - 4000 грн для продавца это крутая зарплата, так как в глубинке другую не найти. ПК - это рабочие руки, которыми делается все, их нужно ценить, а не всех под одну гребенку, что они воры, основная масса, это добросовестные люди. ЗП ТМа, и РД, учитывая уровень...»
10.11.19 09:49
м. Кіровоград
С положительного осталось то,что осталось немного тех людей,со старых ТМ,РД с которыми хочется работать,советоваться,которые умеют работать ,умеют поддержать без зависти и насмешок.Классный коллектив,дружба годами и это все осталось единици!
Отрицательных много-начиная с руководства ГД -не делает ничего,не понимает,уровень старшего продавца!-Магазины РД не посещает,совещания и селекторы не проводит,висит на магазинах одного ТМ ,а другие делайте,как хотите,ответственность на ТМ.Руководство срочно надо менять ,верните нам старые времена,где мы работали,зарабатывали,отдыхали и у 30 лет не хватали ТМ инсульты от нервов после приездов команды на магазины!
09.11.19 21:47
м. Дніпро
+ своевременная выплата ЗП;
+ корпоративный отдых;
- работа 24\7 (полноценных выходных нет, постоянно на телефоне или возле компа);
- отсутствие обучения (развития персонала);
- не доверие компании к сотрудникам (особенно к ПК) посыл от компании – все воры (столкнулся с таким впервые за 17 лет работы в торговле);
- увольнение без предупреждения (день в день);
- не своевременное информирование об изменениях в процессах компании;
- отсутствие корпоративного...»