Швидко гроші
Регіони роботи: Київ, Олександрія, Бахмут, Біла Церква, Бердянск, Вінниця, Вознесенськ, Дніпродзержинск, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківск, Калуш, Кам’янец-Подільськ, Кіровоград, Конотоп, Котовськ, Краматорськ, Червоний Промінь, Кременчуг, Кривий Ріг, Луцьк, Львів, Маріуполь, Миколаїв, Нікополь, Одеса, Полтава, Ровно, Сміла, Суми, Тернопіль, Ужгород, Умань, Фастів, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Шостка, Енергодар, Южноукраїнськ, Ялта
кредитование
Вкажіть свою адресу електронної пошти для передплати нових відгуків та коментарів про компаніюШвидко гроші
Відгуки про компанію «Швидко гроші» Усього: 204
Усі Київ Олександрія Бахмут Біла Церква Бердянск Вінниця Вознесенськ Дніпродзержинск Дніпро Житомир Запоріжжя Івано-Франківск Калуш Кам’янец-Подільськ Кіровоград Конотоп Котовськ Краматорськ Червоний Промінь Кременчуг Кривий Ріг Луцьк Львів Маріуполь Миколаїв Нікополь Одеса Полтава Ровно Сміла Суми Тернопіль Ужгород Умань Фастів Харків Херсон Хмельницький Черкаси Чернігів Чернівці Шостка Енергодар Южноукраїнськ Ялта
26.02.21 15:22
Надія Надія,
Працюю в компанії 2-й рік. Все влаштовує.Вчасна виплата заробітної плати, зручні умови роботи та чудове керівництво
не помітила
22.02.21 17:54
Анна,
Работаю в Швидко Гроши уже больше 6 месяцев,очень довольна работой.Компания движется вперед,каждый день что то новое,развиваешся,получаешь новые знание + еще и за это плучаешь ЗП,рада что попала в эту крутую команду.
19.02.21 12:54
Ольга,
Положительного ничего нет
Проработала в компании 1,5 года от работы остались только плохие воспоминания,платят там копейками которых не хватит не на что,особенно если вы приезжий и снимаете жильё.Как устроитесь будут всё время кормить обещаниями про какие-то мифические премии,их там нет это я вам говорю как сотрудник который там отработал длительный период.Всё что вы сможете получить это ставку в 9500 гр (Киев) и дополнительно если...»
28.01.21 10:02
Лена,
Отработала в компании "Швидко Гроші" 2,5 года, уже чуть больше 1,5 года на должности руководителя. Работа интересная, постоянно развиваешься! За это время мне уже доверяют не только руководить отделением, но и набирать и обучать новых сотрудников, а это еще и дополнительная премия. Зарплатой довольна))).
На сегодняшний день все устраивает
25.01.21 16:58
Ірина...,
В Швидко Гроші працюю вже відносно довго.Дуже подобається працювати в цій сфері.Великим плюсом є своєчасна та конкурентна заробітна плата,зручний графік роботи, відпустки і лікарняні оплачуються
все влаштовує
24.01.21 16:58
София,
Компания лояльно относится к сотрудникам, все официально, з/п платят вовремя, без задержек. Коллектив хороший, начальство нормально относится к подчиненным. В отделениях комфортно (есть и обогреватель и кондиционер). Работа сама по себе не тяжелая, я все довольна, так что советую если рассматриваете данную компанию для работы.
Не значительные
19.10.20 18:31
Алена,
Працюю в компанії Швидко Гроші уже більше року.Я повністю задоволена своєю роботою.Найбільше подобається постійні заохочення від компанію.Завжди є бажання працювати.Зарплату завжди виплачують вчасно,можливий швидкий кар'єрний зріст і зручний графік роботи
поки не помітила)
16.10.20 19:18
Ангелина,
Подружка устроилась на работу в "Швидко Гроші" появилось свободное место и меня туда устроила. Я рада. Работа нравиться поэтому иду на нее с удовольствием. Зарплата без задержек + премии, если есть переработки все оплачивают или отдадут выходными. Коллектив супер!!!
иногда бывают рабочие дни с 8 до 20, но приятно, что ставят только с согласия с сотрудника, а не ставят перед фактом, что ты обязан.
06.10.20 11:21
Александра,
Гідна робота та гідні умови праці.Компанія надає все що потрібно для роботи.Зарплату завжди виплачують вчасно.Керівництво завжди йде на зустріч своїм працівникам
не помітила
16.09.20 13:02
Евгений,
В "Швидко Гроші" влаштувався пару місяців тому, робота подобається, нескладна. Зарплата дійсно без затримок, ставка є + премії, коллектив хороший.
Мінус в тому що час від часу працюєш на різних відділеннях, але плюс в тому, щоб підберають такі, які недалеко від дому.