Забава
Основна назва: Забава
Інші назви: Продажа, монтаж и обслуживание детских площадок
Сайт: zabava.kiev.ua
Опис діяльності: Продажа, монтаж и обслуживание детских площадок, деревянных и металлических игровых комплексов и их комплектующих. А также всё необходимое оборудование для детской площадки :песочницы, качели, горки, батуты, карусели, резиновое покрытие напольное, спортивно-игровые комплексы с турником, теневые навесы - беседки, веломобили и многое другое производства Украина! Мы работаем с 2010г на рынке Украины, у нас на счету множество смонтированных детских площадок и богатое портфолио. Поэтому мы с гордостью и уверенностью предлагаем Вам свои услуги по подбору, продаже и монтажу детской площадки любой сложности. ...
Інші назви: Продажа, монтаж и обслуживание детских площадок
Сайт: zabava.kiev.ua
Віконт
Основна назва: Віконт
Регіон роботи: Кривий Ріг
Опис діяльності: Наша компанія Віконт вже більше 7 років працює в будівельному бізнесі. Займається в місті Кривому Розі що в Дніпровській області виготовленням під замовлення металопластикових віконт та дверей, міжкімнатних дверей, вхідних дверей, жалюзі, рулонних штор, тканинних ролетів, захисних ролетів. Працюємо також по всій Україні, є доставка на адресу, та за деякими містами монтаж та замір. В нас працюють тільки кваліфіковані співробітники.
Антон
Сайт: crazytachka.com.ua
Опис діяльності: Інтернет-магазин автомобільних аксесуарів
Стокар
Основна назва: Стокар
Інші назви: ФОП Толмаченко. В.І.
Сфера діяльності: Послуги: Авто/мото: ремонт, навчання, заправки та ін.
Сайт: stocar.kh.ua
Регіон роботи: Харків
Опис діяльності: СТО. Ремонтують авто.
Інші назви: ФОП Толмаченко. В.І.
Сфера діяльності: Послуги: Авто/мото: ремонт, навчання, заправки та ін.
Сайт: stocar.kh.ua
Регіон роботи: Харків
Опис діяльності: СТО. Ремонтують авто.
Стройка 2001
Основна назва: Стройка 2001
Інші назви: ООО "Стройка2001"
Сайт: stroyka2001.kh.ua
Регіон роботи: Харків
Опис діяльності: Нещодавно мені знадобилося замінити бойлер у квартирі, і я вирішив звернутися до професійного сантехніка. Пошуки надійного майстра почав із перегляду сайтів в інтернеті, де натрапив на сервіс, який пропонував послуги кваліфікованих сантехніків. Оформлення заявки було простим і швидким: я залишив свої дані та описав проблему. Вже за кілька хвилин зі мною зв'язався оператор для уточнення деталей, а наступного дня до мене приїхав майстер. Дякую майстру за дуже якісно виконану роботу!
Інші назви: ООО "Стройка2001"
Сайт: stroyka2001.kh.ua
RH: Медичне обладнання в Україні
Основна назва: RH: Медичне обладнання в Україні
Інші назви: Компанія RH
Сайт: rh.ua
Опис діяльності: Продаж нового, б/в медичної техніки та обладнання. Ремонт техніки та навчання лікарів роботі на сучасних діагностичних системах.
Інші назви: Компанія RH
Сайт: rh.ua
Dudebet
Основна назва: Dudebet
Сайт: velikie.com.ua
Опис діяльності: Когда вы выбираете платформу для азартных игр, вы ищете не просто место для ставок, а настоящего партнера, понимающего ваши потребности. Dude Bet – это то, что вы ищете. Мы создали онлайн казино, не только отвечающее современным стандартам, но и задающее новые тренды в индустрии. Благодаря нашему интуитивно понятному интерфейсу каждый игрок легко найдет то, что ищет. Мобильное приложение Dude Bet позволяет всегда быть впереди, играя любимые игры в любом месте и в любое время 📱. Вы больше не привязаны к своему компьютеру – все, что вам нужно для игры всегда под рукой. Мы в Dude Bet понимаем, что...
Дуде бет
Основна назва: Дуде бет