Відгуки про роботу. Чорний список роботодавців

Всього в наявності близько 20000 компаній та 150000 відгуків

Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України

Б.Браун Медікал Україна

Основна назва: Б.Браун Медікал Україна
Інші назви: B. Braun Medical Ukraine
Сфера діяльності: Виробництво та постачання
Опис діяльності: це дочірня компанія німецької корпорації B. Braun Melsungen AG, яка є одним з провідних світових виробників медичних виробів, фармацевтичних продуктів та послуг. Основний вид діяльності компанії в Україні – оптова торгівля фармацевтичними товарами, що включає широкий асортимент медичної продукції для забезпечення та покращення здоров'я пацієнтів.

akb.avto.pro

Основна назва: akb.avto.pro
Сайт: akb.avto.pro
Опис діяльності: Сайт akb.avto.pro пропонує широкий асортимент автомобільних акумуляторів: різні бренди, ємності, напруги та пускові характеристики. На головній сторінці представлений каталог акумуляторів із короткою інформацією (ємність, напруга, пусковий струм, ціна тощо). АВТО Акумулятори Слоган: «Акумулятори до авто — купити акумулятор за найкращими цінами». АВТО Акумулятори Сайт підкреслює зручність покупки: «Зручний і надійний вибір» та «Зручний процес покупки»

OBD.avto.pro

Основна назва: OBD.avto.pro
Сфера діяльності: Послуги: Авто/мото: ремонт, навчання, заправки та ін.
Сайт: obd.avto.pro
Опис діяльності: На нашому ресурсі ми надаємо інформацію про систему OBD-II та пов’язані з нею помилки. У нас ви знайдете повну версію кодів несправностей, а також розшифрування помилок OBD-2 українською мовою. Спрощуйте зчитування помилок і проводьте діагностику свого автомобіля за допомогою наших кодів OBD-2. Дізнайтеся, як ця система допомагає автомобілям контролювати свій стан і виявляти потенційні несправності, забезпечуючи більш ефективне обслуговування та ремонт.

Центр прописки и регистрации Киева

Основна назва: Центр прописки и регистрации Киева
Інші назви: Центр прописки і реєстрації Києва
Сфера діяльності: Послуги: Юридичні послуги, право, адвокатура, консультації
Сайт: xn--80apgoebfl.in.ua
Опис діяльності: Центр предоставляет услуги регистрации места проживания во всех районах Киева, помощь в оформлении внутреннего паспорта Украины в Киеве, оформление биометрического загранпаспорта в Киеве в ускоренном режиме, предоставление услуги аренда юридического адреса во всех районах Киева, другие юридические услуги в области Миграционного права.

KalyanCity

Основна назва: KalyanCity
Інші назви: Kalyan City
Сайт: kalyancity.in.ua
Опис діяльності: Ми пропонуємо широкий асортимент продукції для вейпінгу, що включає як одноразові, так і багаторазові електронні сигарети. У нашому каталозі ви знайдете різноманітні POD-системи, стартові набори для вейпу, а також великий вибір рідин та картриджів до них.

Новак А.Є., ФОП

Основна назва: Новак А.Є., ФОП
Сфера діяльності: Торгівля
Опис діяльності: Продаж товарів краси та побутової техніки для дому

Аграрий форт ТОВ, Аграрій Форт ТОВ, Фермерське господарство...

Основна назва: Аграрий форт ТОВ, Аграрій Форт ТОВ, Фермерське господарство «Агровест»
Рейтинг компанії:

Опис діяльності: Постачальники мікро добрив та насіння

Мобайл Тренд

Основна назва: Мобайл Тренд
Сфера діяльності: Торгівля
Опис діяльності: Працюю,продацем,вчасно виплачують ЗП,нормальне відношення.

Кондиціонери україни

Основна назва: Кондиціонери україни
Інші назви: Інтернет- магазин «Кондиціонери України»
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Електроніка, побутова техніка
Сайт: air-conditioner.ua
Опис діяльності: Компанія Кондиціонери України - інтернет-магазин кліматичної техніки. Компанія, яка понад 17 років займається проектуванням, продажем, встановленням і сервісним обслуговуванням систем кондиціонування, вентиляції та опалення по всій Україні. Компанія є надійним постачальником кліматичного обладнання від провідних світових брендів: Cooper&Hunter, Gree, Daikin, Mitsubishi Electric, LG, Panasonic, Tosot, TCL, Olmo, Osaka, Electrolux, Hyundai, Vaillant, Protherm, Aton, Roda та інших. Вся продукція сертифікована та має офіційну гарантію. Асортимент продукції В інтернет-магазині представлено понад 5000...

Done

Основна назва: Done
Інші назви: Тов "Данн" код єгрпоу 40929000
Сфера діяльності: Послуги: Транспорт, доставка, логістика, зберігання
Сайт: done.partners
Опис діяльності: Компанія займається двома видами діяльності:управління ланцюгами постачання та фінансування ланцюгів постачання.