Кузя
Основна назва: Кузя
Сфера діяльності: Торгівля: Меблі та предмети інтер'єру
Сайт: kuzya.com.ua
Опис діяльності: ТМ «Кузя» спеціалізується на виробництві дитячих меблів із натурального дерева, поєднуючи сучасний дизайн, безпечні матеріали та високу якість виготовлення. В асортименті представлені ліжечка для дітей, ліжечка для малюків, моделі на маятнику, на колесах і з шухлядами, пеленальні столики, матраци в ліжечка та дерев'яні стелажі в дитячу кімнату. Компанія працює з 2007 року та приділяє особливу увагу контролю якості на кожному етапі виробництва. Уся продукція виготовляється із сертифікованих матеріалів із використанням безпечних покриттів. ТМ «Кузя» співпрацює з меблевими салонами, магазинами дитячих...
Сфера діяльності: Торгівля: Меблі та предмети інтер'єру
Сайт: kuzya.com.ua
Dz-Mattress
Основна назва: Dz-Mattress
Інші назви: Mattress
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: dz-mattress.com.ua
Опис діяльності: Dz-Mattress - підприємство з повним циклом виробництва товарів для сну. Компанія виготовляє ортопедичні та безпружинні матраци, топери, а також нестандартні моделі на замовлення. Ключові переваги - використання гіпоалергенних матеріалів, офіційна гарантія та оперативне відвантаження з власного складу. Географія поставок охоплює всю територію України. Додатково бренд пропонує вигідні умови співпраці для B2B-сегменту: готелів, баз відпочинку та гуртових замовників.
Інші назви: Mattress
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: dz-mattress.com.ua
Abbe Optic
Основна назва: Abbe Optic
Сфера діяльності: Торгівля: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт: abbe.com.ua
Опис діяльності: Abbe Optic – мережа оптик у Києві, заснована у 2021 році. Спеціалізуються на продажі оправ, сонцезахисних окулярів, контактних лінз та аксесуарів для зору. Додатково надають послуги офтальмологічної діагностики та підбору оптики. Мають великий перелік товарів та послуг: - Оправи та сонцезахисні окуляри – більше 5000 моделей від 100 брендів - Контактні лінзи та аксесуари - Виготовлення окулярів за рецептом - Діагностика зору на обладнанні ZEISS - Консультація лікаря-офтальмолога - Підбір контактних та оптичних лінз
Сфера діяльності: Торгівля: Ліки, гігієна, захист, медичне обладнання
Сайт: abbe.com.ua
Куратор.юа
Основна назва: Куратор.юа
Інші назви: ТОВ "Куратор.ЮА"
Сайт: kurator.in.ua
Опис діяльності: СТО, автосервіс
Інші назви: ТОВ "Куратор.ЮА"
Сайт: kurator.in.ua
Опис діяльності: СТО, автосервіс
Fav.365
Основна назва: Fav.365
Інші назви: онлайн-гемблінг
Сайт: stroim.kharkov.ua
Опис діяльності: Для мене в онлайн-гемблінгу найголовнішим критерієм є безпека та впевненість у тому, що твій законний виграш дійсно виплатять без затримок. На сайті з цим повний порядок. Граю тут уже близько трьох місяців: регулярно роблю ставки на бокс та теніс, а також періодично випробовую долю в топових слотах. Щоразу виведення коштів проходить максимально оперативно та без прихованих комісій. Окремий величезний плюс — це чудова адаптація сайту під мобільні пристрої. Все працює бездоганно прямо з браузера смартфона, слоти не вилітають навіть при середній якості мобільного інтернету
Інші назви: онлайн-гемблінг
Сайт: stroim.kharkov.ua
fav-365
Основна назва: fav-365
Інші назви: fav365ua
Сайт: fav365ua.co.ua
Опис діяльності: Я практично не користуюся комп'ютером, тому для мене важливо важливо, як сайт працює на смартфоні. Мобільна адаптація fav365ua – це просто шедевр. Все літає навіть за не найстабільнішого мобільного інтернету. Особливо кайфую від розділу Live Casino. Грати в рулетку і блэкджек з реальними круп'ями в HD-якості прямо по дорозі на роботу - це щось! Картинка чітка, звук відмінний, а інтерфейс ставок продуманий так, що промахнутися повз потрібне поле пальцем просто неможливо. Почуваєшся у реальному закладі, де б ти не знаходився.
Інші назви: fav365ua
Сайт: fav365ua.co.ua
Агентство Нерухомості "Маяк"
Основна назва: Агентство Нерухомості "Маяк"
Сфера діяльності: Послуги: Продаж нерухомості, землі
Сайт: mayak.kiev.ua
Опис діяльності: Агентство нерухомості «Маяк» — преміальна нерухомість та інвестиції в Україні та за кордоном. Агентство нерухомості «Маяк» — міжнародна компанія, яка спеціалізується на продажу, оренді та інвестиціях у нерухомість преміум-класу. Ми працюємо на ринку понад 12 років та супроводжуємо угоди в Україні й за кордоном.
Сфера діяльності: Послуги: Продаж нерухомості, землі
Сайт: mayak.kiev.ua
fav365ua
Основна назва: fav365ua
Інші назви: Fav365
Сайт: fav365ua.biz.ua
Опис діяльності: Користуюсь Fav365 вже деякий час і можу сказати, що сервіс залишає позитивне враження. Особливо подобається, що тут можна не лише робити ставки на спортивні події, а й відпочивати за слотами чи іграми з живими дилерами. Лінія на спорт регулярно оновлюється, є добрі варіанти для лайв-ставок. Інтерфейс інтуїтивно зрозумілий, тому навіть новачок швидко розбереться. На мобільному телефоні сайт працює так само зручно, як і на комп'ютері. Окремо хочу наголосити на швидкості роботи платформи. Сторінки відкриваються швидко, ігри запускаються без затримок. Бонусні пропозиції роблять ігровий процес ще цікавішим,...
Інші назви: Fav365
trendowire
Основна назва: trendowire
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Електроніка, побутова техніка
Сайт: trendowire.com
Опис діяльності: Trendowire — це інформаційна онлайн-платформа, що спеціалізується на створенні актуального контенту у сферах технологій, фінансів, стилю життя та сучасних трендів. Ми надаємо користувачам перевірену інформацію, аналітичні огляди та корисні поради, допомагаючи краще орієнтуватися у динамічному цифровому середовищі.
Сфера діяльності: Виробництво/постачання: Електроніка, побутова техніка
Сайт: trendowire.com