Turquie Santé
Основна назва: Turquie Santé
Сайт: www.darbooking.com
Опис діяльності: Лечебное пребывание в Турции позволит вам избежать бесконечного ожидания. Каждый год наша медицинская платформа предоставляет пациентам со всего мира возможность пройти операцию в Турции на самых лучших условиях.
Сайт: www.darbooking.com
Dude bet
Основна назва: Dude bet
Сфера діяльності: Послуги: Перекладачі, надання апаратури синхронного перекладу
Сайт: dude999.bet
Опис діяльності: Dude Bet — це одна з найпопулярніших букмекерських контор в Україні, яка здобула довіру серед любителів ставок завдяки своєму професіоналізму та орієнтації на потреби клієнтів. Основною метою компанії є забезпечення зручного, швидкого та надійного процесу ставок для кожного користувача, незалежно від його досвіду. БК Dude Bet пропонує своїм клієнтам великий вибір подій для ставок на спорт, зокрема футбол, хокей, теніс, баскетбол, а також менш традиційні види спорту, що дає можливість знайти цікаві варіанти для кожного.
Сфера діяльності: Послуги: Перекладачі, надання апаратури синхронного перекладу
Сайт: dude999.bet
NewTea
Основна назва: NewTea
Сайт: newtea.ua
Опис діяльності: New Tea — магазин преміального чаю, що пропонує широкий вибір китайських сортів: зелений, пуер, улун, жасминовий. Висока якість, автентичний смак і великий асортимент для справжніх поціновувачів чаю.
Сайт: newtea.ua
Бочка
Основна назва: Бочка
Регіон роботи: Запоріжжя
Опис діяльності: Налив пива,продажа снеков и рыбы.
Регіон роботи: Запоріжжя
Опис діяльності: Налив пива,продажа снеков и рыбы.
wolf типография
Vivita Dental
Основна назва: Vivita Dental
Інші назви: Вівіта Дентад
Сайт: vivita.dental
Опис діяльності: Vivita Dental — ваш надійний партнер у турботі про здоров’я та красу усмішки! Ми пропонуємо комплексні послуги: від професійної діагностики та лікування зубів до сучасної естетичної стоматології, імплантації та протезування. Наша команда — це висококваліфіковані фахівці, які використовують новітні технології та тільки якісні матеріали, щоб забезпечити комфорт і ідеальний результат. Ми знаємо, як важливо відчувати впевненість у своїй усмішці, і робимо все, щоб ви отримали найкращий досвід від відвідування стоматолога.
Інші назви: Вівіта Дентад
Сайт: vivita.dental
Gram News
Основна назва: Gram News
Інші назви: Юридична компания "ГРАМ НЬЮЗ"
Сайт: gram-news.com.ua
Опис діяльності: Поради та консультації юристів та аудиторів.
Інші назви: Юридична компания "ГРАМ НЬЮЗ"
Сайт: gram-news.com.ua
Опис діяльності: Поради та консультації юристів та аудиторів.
MBO Centre
Основна назва: MBO Centre
Інші назви: МБО Центр
Сайт: mbocentre.com
Опис діяльності: Компанія займається керуванням компаній. Кризіс менеджери по усьому світу.
Інші назви: МБО Центр
Сайт: mbocentre.com