Відгуки про роботу - Список компаній-роботодавців України
Beauty Profico
Основна назва: Beauty Profico
Сайт: beautyprofico.com.ua
Опис діяльності: Beauty Profico – магазин уходовой косметики для тех, кто заботится о красоте и здоровье своих волос. Здесь вы найдете широкий ассортимент профессиональной косметики, которую выбирают мастера салонов красоты и те, кто ценит премиальное качество в домашних условиях. В нашем магазине представлены лучшие бренды, создающие средства для ухода, окрашивания, восстановления и укладки волос. Независимо от вашего типа волос или их состояния, вы сможете подобрать подходящие шампуни, кондиционеры, маски, масла, термозащиту и стайлинговые продукты. Наш магазин сотрудничает с проверенными мировыми производителями,...
Сайт: beautyprofico.com.ua
ВМ-ХИМ
Основна назва: ВМ-ХИМ
Сайт: www.vm-him.com
Опис діяльності: ВМ-ХИМ — ведущая компания в сфере производства и укладки наливных полов для промышленных объектов больших площадей. Мы специализируемся на создании долговечных, устойчивых и функциональных покрытий, которые отвечают самым строгим требованиям современного рынка. Наши наливные полы идеально подходят для заводов, складских комплексов, торговых центров, спортивных сооружений и других объектов с высокой эксплуатационной нагрузкой. Мы предлагаем широкий выбор материалов, включая эпоксидные и полиуретановые системы, которые обеспечивают надежную защиту поверхности, устойчивость к химическим воздействиям и...
Сайт: www.vm-him.com
Boostengeneering
Основна назва: Boostengeneering
Інші назви: БУСТІНЖИНІРИНГ
Сфера діяльності: Послуги
Сайт: www.boostengeneering.com.ua
Опис діяльності: Компанія «БУСТІНЖИНІРИНГ» — це інжинірингова компанія-інтегратор, що спеціалізується на впровадженні сучасних систем опалення, кондиціювання, гарячого водопостачання та резервних джерел живлення. Завдяки компаніям – партнерам, кожний з яких є лідером у своєму напрямку діяльності, та багаторічному досвіду, ми маємо можливість надати весь комплекс технічних рішень щодо енергоефективності та енергонезалежності. Ми пропонуємо вирішення проблеми гарячого водопостачання за рахунок встановлення геліосистем. Економія – від 68 до 73 відсотків. Ми пропонуємо вирішення проблеми опалення, ГВП та...
Інші назви: БУСТІНЖИНІРИНГ
Сфера діяльності: Послуги
Сайт: www.boostengeneering.com.ua
Отак
Основна назва: Отак
Інші назви: СмартШоп
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Регіон роботи: Коростень
Опис діяльності: Робота клас. Працюю вже більше 2-х років регіональним продавцем, за цей час була маса позитивних емоцій. Саме перше що подобається це дружній колектив, та керівництво яке завжди йде на зустріч та допомагає в різних ситуаціях. Відмічу те що в компанії є карʼєрний зріст, і якщо є бажання розвиватись то тебе замітять і запропонують посаду вище.
Інші назви: СмартШоп
Сфера діяльності: Торгівля: Побутова техніка, аудіо-відео, мобильні телефони
Регіон роботи: Коростень
Spogad - кремація тварин
Основна назва: Spogad - кремація тварин
Інші назви: Спогад, кремація тварин, камінь спогаду
Сайт: www.spogad.co
Опис діяльності: Компанія Spogad спеціалізується на кремації тварин та на створенні "Каменів Спогаду" — унікальних пам'ятних каменів, виготовлених із праху близьких людей або домашніх улюбленців. Ці камені ручної роботи служать символом вічного зв'язку з померлими, дозволяючи зберегти їхню пам'ять у фізичній формі.
Інші назви: Спогад, кремація тварин, камінь спогаду
Сайт: www.spogad.co
QR Pizza
Основна назва: QR Pizza
Сфера діяльності: Послуги: Харчування: кафе, ресторани, fast-food
Сайт: mk.qr-pizza.ua
Регіон роботи: Миколаїв
Опис діяльності: QR Pizza — сервіс доставки смачних ролів, суші, піци та боулів у Миколаєві. Пропонуємо широкий вибір страв за вигідними цінами та акціями, швидку доставку та зручний онлайн-замовлення.
Сфера діяльності: Послуги: Харчування: кафе, ресторани, fast-food
Сайт: mk.qr-pizza.ua
Регіон роботи: Миколаїв
Бруківка OZON
Основна назва: Бруківка OZON
Інші назви: Бруківка OZON
Сайт: brukivkaozon.com
Опис діяльності: Наша компанія виготовляє бруківку з якісних матеріалів, застосовуючи сучасні технології виробництва. Це гарантує високу міцність, зносостійкість і стійкість до перепадів температур та впливу вологи. Продукція відповідає всім стандартам якості, що підтверджується сертифікатами.
Інші назви: Бруківка OZON
Сайт: brukivkaozon.com
Світ Москітних Сіток
Основна назва: Світ Москітних Сіток
Інші назви: Світ Москітних Сіток
Сайт: moskitnaya-setka.com.ua
Опис діяльності: Москітні сітки – це незамінний елемент для кожного дому чи офісу. Вони забезпечують ефективний захист від комарів, мух та інших настирливих комах, створюючи комфортні умови для життя і роботи. На нашому сайті ви знайдете широкий асортимент москітних сіток, які поєднують функціональність, естетичний вигляд і доступну ціну.
Інші назви: Світ Москітних Сіток
Сайт: moskitnaya-setka.com.ua
Textile Hygge
Основна назва: Textile Hygge
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: www.textile-hygge.com
Опис діяльності: Ми — компанія Textile Hygge. Ми займаємось продажем текстилю по всій Україні та Європі. Ми не просто онлайн-магазин, а вже більше трьох років створюємо домашній текстиль для наших клієнтів. Наш основний продукт — постільна білизна з натуральних тканин. Наша компанія є лідером українського ринку серед продажу постільної білизни. За останній рік нам вдалося збільшити втричі обсяги продажів та створити більше ніж 35 робочих місць
Сфера діяльності: Торгівля: Одяг, взуття, аксесуари, текстиль
Сайт: www.textile-hygge.com
Alser
Основна назва: Alser
Сайт: alser.ua
Опис діяльності: Alser – это компания, которая заслужила доверие клиентов благодаря высокому качеству своей продукции и профессиональному подходу к каждому заказу. Здесь можно найти все необходимое для оформления окон: жалюзи, шторы, ролеты, тюль и многое другое.
Сайт: alser.ua